ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

De slimste stretchers extra voordelig bij Team Outdoors – De Trakker Oval Bed Systems

Favoriet Favoriet
De slimste stretchers extra voordelig bij Team Outdoors – De Trakker Oval Bed Systems

Bij Team Outdoors zijn er nu zeer innovatieve bedchairs te verkrijgen, namelijk de Oval Bed Systems van Trakker! Met deze bedsystems benut je de ruimte in jouw bivvy optimaal. Benieuwd hoe dat zit en welke deals je kunt scoren? Lees dan snel verder!


Team Outdoors: Tijdens langere sessies sleuren wij karpervissers toch heel wat mee naar de waterkant. Optimaal de ruimte benutten in een tent is dan ook belangrijk! Met een rechthoekige bedchair zal je altijd verloren ruimte overhouden en daar wilde de mannen van Trakker iets aan doen. Met het revolutionaire Oval Bed System kun je namelijk ook gebruik maken van deze ‘verloren’ ruimtes! In onderstaand filmpje laten ze je hun nieuwste modellen bedchairs zien:

Waarom ovaal?

De revolutionaire ovale vorm van deze nieuwe Levelite stretchers zorgt voor nog meer ruimte en comfort in je bivvy. Je kan hem tegen de achterste ronding van je bivvy plaatsen, zodat er niets van ruimte verloren gaat. Tegelijkertijd profiteer je van meer ruimte op je stretcher, waardoor je beter kunt slapen!

In het onderstaande filmpje zie je hoeveel ruimte dit oplevert in zelfs de compactste brollys en bivvies.

De Oval Bedsystems zijn uitgerust met een verwijderbare slaapzak in mummy vorm. De hoofd- en voeteneindes van deze slaapzakken zijn perfect gevormd naar het lichaam. Door de ovale vorm van de slaapzak warmt deze sneller op bij koude temperaturen. Verder zijn er interne en externe schotten aangebracht in de slaapzak die ervoor zorgen dat de warmte beter vastgehouden wordt en wind en tocht geen kans maken om je slaapzak binnen te dringen. Met de Oval Bedsystems lig je dus het hele jaar door comfortabel aan de waterkant!

We hebben drie varianten in onze winkel staan voor jullie: de V2, Tall en Wide. 

De vernieuwende vorm van bedchairs zorgt voor geen verloren ruimtes.

De Oval V2 en Oval Tall zijn de nagenoeg identiek. Het verschil tussen beide zit hem in het feit dat de Oval Tall een standaard hoogte heeft van 43 centimeter en deze kan verhoogd worden tot 56 centimeter. De Oval V2 heeft een hoogte van 35 centimeter en kan worden verhoogd tot 42 centimeter. De Oval Tall is dus ideaal voor mensen met een grotere/ hogere bivvy zoals bijvoorbeeld de Trakker Tempest 100T of de Trakker Tempest Advanced 150. Tevens is de Oval Tall zeer handig voor als je van meer opbergruimte onder je stretcher houdt. De Oval V2 en Oval Tall hebben een 3/5 seizoenen slaapzak, waarvan de middelste laag naar wens is om te draaien (Fleece of Microfleece). Iedere laag is afzonderlijk los te ritsen, wat het wassen of luchten gemakkelijker maakt. De toplaag van de slaapzak is hydrofoob en waterbestendig.  Tevens beschikken beide varianten over een verstelbaar lumbar support system, een uiterst comfortabel high density matras en een opbergvakje bij het hoofdeinde voor bijvoorbeeld je telefoon of receiver.

Binnen de range van Oval Bed Systems is er voor iedere karpervisser een geschikt model te vinden.

Het Oval Wide Bed System is (zoals de naam al doet vermoeden) een bredere variant van de Oval Systems. De Oval Wide System is op het breedste punt 100 centimeter breed en biedt dus nóg meer slaapcomfort. Tevens wordt de Oval Wide system geleverd met een lichtere 3-seizoenen slaapzak. Mocht je het willen, dan kan je met een Levelite Oval Wide Cover de strecher ombouwen naar een 5-seizoenen sleep-system.

Op onze website lees je nog meer over de specificaties en eigenschappen van de Trakker Oval Stretchers.

Aan comfort geen gebrek op deze stretchers!

Om helemaal comfortabel te liggen hebben we ook voor jou ook nog het Levelite Oval Kussen. Deze passen perfect in de ovale vorm van de Oval Bed Systems.

Het Oval Kussen past uiteraard perfect in het Oval Bed.

Scoor je Oval Bed System nu extra voordelig

  • Voor de Oval V2 en de Oval Tall hebben we bundel deals samengesteld. Deze deals bestaan uit de stretcher, een bijbehorende Trakker Downpour Roll-Up Bed Bag om jouw stretcher veilig en droog in op te bergen en een gratis Levelite Oval Kussen. Deze deals zijn uiteraard voordelig geprijsd. Je vindt de deals hier: Oval V2 Bundel Deal en de Oval Tall Bundel Deal
  • Met je KWO-Code krijg je 10% korting op de stretchers en accessoires
Kortom, je hebt een inventief en kwaliteitsvol product in handen.

Wil jij in het komende seizoen geen ruimte meer verliezen in je bivvy én altijd zorgeloos kunnen slapen aan de waterkant? Dan zijn de Levelite Oval Beds een absolute aanrader voor jou. Klik HIER om ze te bekijken op onze website en kies het model dat past bij jouw visserij!

Comfortabele nachten gewenst!

Team Outdoors


Meer weten over de Trakker Oval Beds van Team Outdoor? Kijk dan op de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl