ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Sneak-peak: POLE POSITION, GRADE en SAGA op Carp Zwolle 2020!

Favoriet Favoriet
Sneak-peak: POLE POSITION, GRADE en SAGA op Carp Zwolle 2020!

Over een week is het al zover, Carp Zwolle 2020! De mannen van POLE POSITION, GRADE en SAGA zijn er al helemaal klaar voor. In deze update bekijk je alvast een sneakpreview van een aantal nieuwe producten, die worden gepresenteerd op stand 417 op de beurs!


De mannen achter PP, GRADE en SAGA aan het woord: Uiteraard zijn de merken POLE POSITION, GRADE en SAGA weer van de partij in Zwolle. Ook dit jaar weer met een aantal nieuwe en innovatieve producten. Voor het volledige pakket nodigen we jullie graag uit om een bezoek aan onze stand te brengen! Je vindt ons in hal 4 op stand 417.

POLE POSITION 

Fixaligners  

Dit buitengewoon innovatieve product is in de eerste plaats een hulpmiddel om de haak beter te laten draaien /inhaken. Er wordt een  kunstmatige, zeer stijve verlenging van de haaksteel gecreëerd. Tegelijkertijd vormt  de aligner een geheel  met een stijf rubbertje op de haaksteel dat de hair fixeert en dus op de goede plek houdt. 

De Pole Position Fixaligner helpt de haak bij het indraaien in de bek.

De hair vertrekt dus altijd vanuit de ideale positie vanaf de haaksteel. Het bovenste gedeelte van deze volledig unieke fixed hair aligner geeft tevens ruimte om op te schuiven over de haaksteel gedurende de inhaking en dril van een vis. Na de vangst kan de fixed hair aligner weer in zijn oorspronkelijke positie worden gebracht. Verkrijgbaar in een small en medium versie. In de video hieronder check je hoe deze innovatieve line aligner precies werkt!

Zonder twijfel de meest innovatieve line aligner op de markt!

Pole Position Rizers 

De Rizer is een ware lust voor het oog. De full Carbon body is te combineren met vijf verschillende kleuren magneetkoppen. De hanger kan verzwaard worden met het bijgeleverde gewichtje. Daarnaast kun je kiezen voor de stainless ballchain versie of voor de black edition met normale ketting. Het Easy Release Connector Systeem staat garant voor een snel en veilig transport!

De Pole Position Rizer Hangers.

CS Safety Leadclip System/Leader 

Dit uiterst innovatieve lead clip systeem onderscheidt zich door het feit dat de leader/hoofdlijn niet meer geheel door de clip heen loopt. Middels een speciaal ontwikkelde Central Shocker Snap & Pin vertrekt de rig vanuit de zijkant van de clip, waardoor de vis zich direct op het volledige loodgewicht zal prikken. Zodra de vis met zijn kop gaat schudden zal het ‘shocker effect’ optreden en een twee keer zo snelle beetregistratie plaats vinden.

Dankzij het CS Safety Leadclip systeem prikt de vis zich op het volledige loodgewicht!

Bij een eventuele lijnbreuk kan de vis zich van het gehele systeem ontdoen en daarmee wordt de visveiligheid ten allen tijde gewaarborgd. Door het specifieke, gestroomlijnde design van dit unieke en subtiele systeem blinkt het uit in effectiviteit! Zowel met als zonder leader verkrijgbaar en in de kleuren weedy green en muddy silt. 

Eén van de meest innovatieve lead clip systemen op de markt!

Lichtere versies van het Central Shocker System! 

Het Central Shocker lood sloeg in als een bom en was in de gewichten vanaf 113 gram tot 172 gram leverbaar. Omdat we veel vraag kregen naar lichtere varianten zijn nu ook de 99 gram en de 84 gram Action Packs tijdens Carp Zwolle verkrijgbaar!  

Het Central Shocker lood nu ook in lichtere gewichten verkrijgbaar!

Slackliner Fluorocarbon 

100% Fluoro Carbon! Een zeer snel zinkende, slijtvaste en goed te werpen Fluoro Carbon hoofdlijn die onder water vrijwel geheel onzichtbaar is. Door de beperkte rek is deze lijn zowel voor de visserij op korte als op lange afstand een perfecte keuze. 

Slackliner Fluoro Carbon, de perfecte keuze zowel op korte als op lange afstand!

Tungsta Flex 

Dit gecoate onderlijnmateriaal heeft een extreem sterke en matte coating, die voorzien is van tungsten om ervoor te zorgen dat het materiaal nog sneller naar de bodem afzinkt. De coating zorgt ervoor dat zelfs tijdens extreme worpen de onderlijn niet in de war raakt. Daarbij brengt het semi-stijve materiaal de rig altijd weer in positie; ideaal als je last hebt van kreeft of dwergmeerval. De kern is uiterst soepel en bezit dezelfde matte kleur. 

Tungsta Flex, gecoat onderlijnmateriaal met een uiterst soepele kern!

GRADE 

Grade N’Dorser 

Deze schitterende, elegante 10 ft. karperhengel is afgewerkt met zorgvuldig geselecteerde materialen zoals Japanse ‘HIGH-Performance’ carbon, FUJI hengelcomponenten en SIC geleide ogen. Verkrijgbaar in twee testcurves: 2.75 en 3lbs. Uiteraard volop op voorraad tijdens de beurs! 

Pieter vertelt hoe de ontwikkeling van de Grade ’n Dorser tot stand is gekomen.

Grade Retainer Sling 

De Grade Retainer Sling is een zeer degelijke weegzak die tevens gebruikt kan worden om de vis voor een korte periode te laten bijkomen. Let op: het is geen bewaarzak! De robuuste ritsen lopen in de bodem verder door zodat de vis er eenvoudiger uit kan zwemmen. Voorzien van grote drijvers en reflecterende banden. De gezekerde ritsen, een uit mesh opgemaakte bodem, ontluchtingsgaten, bankstickschroef, stevig koord en een oranje marker maken deze retainer sling af.

De multifunctionele Grade Retainer Sling!

SAGA 

Het hele Saga pakket is tijdens de beurs te verkrijgen en uiteraard geven we weer gratis Saga’s weg!

Pick a mix! Een gevulde SAGA beker met jouw favoriete smaak!

Dit is een schitterende kans om The Gamechanger eens te testen! Uitzonderlijk aas ontstaat niet per toeval, onze visie met betrekking tot dit aas is gebaseerd op het blindelings vertrouwen in de unieke signaalwerking die uitgaat van de kracht van fermentatie. Met de eerste greep uit de zak weet je dat je een winnaar in handen hebt! 

Saron over de Saga Mulberine!

Tips & tricks 

Saron Debets, Pieter van de Werfhorst en Koen koops zullen het hele weekend aanwezig zijn. Zij  laten je graag alle bovenstaande (nieuwe) producten in de praktijk zien en geven je uiteraard de nodige tips en tricks!

Saron, Pieter en Koen zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden!

Tot ziens op Carp Zwolle! 

Het team van Grade, Pole Position en Saga


Ben je benieuwd naar het hele assortiment van Grade, Pole Position en Saga? Check dan de website en vergeet ook niet de Facebook- en de Instagram-pagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl