Snertdagen bij de Tacklebox – Scoor 20% korting!

Favoriet Favoriet
Snertdagen bij de Tacklebox – Scoor 20% korting!

Ze komen er weer aan: de jaarlijkse snertdagen bij de Tacklebox! In het weekend van 25, 26 en 27 oktober scoor je 20% korting in de winkel én online. Tijdens het vullen van je winkelmandje kun je tevens genieten van een heerlijke kop erwtensoep!


De mannen van De Tacklebox aan het woord: De jaarlijkse Tacklebox snertdagen staan weer voor de deur! Zet de datums alvast in je agenda want je wilt ze echt niet missen. Snert, gezelligheid en kortingen in één weekend. Scoor 20% korting op het gehele assortiment van de Tacklebox op 25 & 26 oktober in de winkel of online op 25, 26 en 27 oktober. Be there en shop die korting!

Wat je ook nodig hebt…
…de Tacklebox heeft het in huis!

Gratis erwtensoep

Met ruim 100 topmerken in het assortiment is dit jouw kans om met een dikke korting de beste producten te kopen van bijvoorbeeld Fox, Trakker, Nash, Korda, JAG, Sportex, Navitas, Solar en nog vele andere merken.

Alle populaire merken zijn bij de Tacklebox te verkrijgen!

In onze winkel doe je dat zelfs onder het genot van een heerlijke kop warme snert en ook online trakteren de boys de eerste 100 klanten op een blik gratis erwtensoep.

Zien we je daar?

De Tacklebox


Wil je alvast een kijkje nemen naar het assortiment van De Tacklebox? Check dan de webshop en volg de mannen ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl