ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Spieken in ‘KWO jaar 2020’ en een flashback naar een heftig avondje hakkebarren op Defqon – Michiel Pilaar

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 11 MIN

Op deze winderige zondag heeft onze eigen Michiel wat woorden op digitaal papier gezet. Een terugblik naar 2019 betekent meteen een vooruitblik naar 2020, want de komende weken komen er veel video’s live die vorig jaar geschoten zijn. Van Keep Searching tot een familietrip; het waren allemaal karperavonturen om van te watertanden.

Smile: new video’s coming up 😉

Ook check je in deze blog een video met Sebastian Hoff. Een karpervisser die hardcore in Nederland op de kaart zette onder de DJ naam ‘Promo’. Kun jij tegen een lekkere portie hardcore en hardstyle? Klik dan de video bovenaan deze update aan waarin Sebas en Michiel het festival Defqon bezoeken! Sebas uiteraard als DJ en Michiel mag als gast een kijkje nemen backstage.

Hoe voelt het om DJ te zijn? Michiel mocht even aan de ‘fame’ proeven tijdens Defqon 2019.

Upcoming: veel How To video’s

Michiel aan het woord: Na Carp Zwolle en de KWO Kickstart zou je denken dat het voor mij nu écht tijd is om het seizoen te beginnen. Echter, door een kleine medische ingreep ben ik nog twee tot vier weken uit de running. Gelukkig is het nog maar 1 maart en duurt het nog wel even voordat de karpers het voorjaar in de bol gaan hebben! Nog even de tandjes op elkaar dus (en de hengels in de schuur)…

Voorjaarsbakken vangen… dat duurt nog. even!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1