ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Spro groots aanwezig op de Hengelsport Outdoor Fair te Maurik

Favoriet Favoriet
Spro groots aanwezig op de Hengelsport Outdoor Fair te Maurik

Hieronder alvast een sneak-preview wat u van ons tijdens de Outdoor Fair kan verwachten.

Molens:
Onder de nieuwe productreeks vindt u een tal van nieuwe molens. Allemaal waanzinnige molens met een perfect slipsysteem voor de zoet- en zoutwatervisserij.

Maurik 1

Voor iedere hengelsport discipline is er een passende molen!

Hengels:
Wij zijn er trots op om een nieuwe serie hengels, waardig aan de merknaam Gamakatsu, te introduceren. Gamakatsu DESTRADA-hengels combineren TORAY carbon voor een ultradunne, gevoelige en lichtgewicht blank met een Micro-Pitch Tapering voor extra kracht en snelheid.

Maurik 2

Ook op het gebied van hengels weet Spro te overtuigen.

Kunstaas:

Na de geweldige ontvangst van de Screamin’ Triple Devil, hebben we de serie uitgebreid met een
3-delige Screamin’ Baby Triple Devil van 9 cm. en een 4-delige Screamin’ Quatro Devil van 15cm. Swimbait-achtige pluggen met kartelranden onderop de plug voor extra ruis onder water. Ze zijn ontworpen in nauwe samenwerking met roofvisexpert Henk Simonsz die samen met Yvo Bindels beide dagen aanwezig zal zijn om al uw roofvisvragen te beantwoorden en de allernieuwste ontwikkelingen op roofvisgebied te laten zien én te demonstreren.

Maurik 3

Vlijmscherp!

Strategy Baits:

Onze Strategy Baits testvissers zijn al enige tijd bezig met deze nieuwe bol en er is al aardig gespeculeerd over de naam en de smaak van dit nieuwe all-season karperaas. Zijn naam is ‘The Crunch’ en hij doet zijn naam eer aan! Alleen de allerbeste ingrediënten zijn gebruikt in deze geweldige serie. De doelstelling was om een unieke, mysterieuze smaak neer te zetten met een goede kleur en textuur, maar daarbij ook een link naar de eetbeleving van de vis; het aas moet kraken en moet aanzetten tot het opnemen van méér voedsel.

Maurik 6

De resultaten in de test periode waren zeer goed.

Door het gebruik van vismeel, sweetener, een aantal alom bewezen flavours én de juiste grof gemalen eierschalen, komen alle facetten bijeen in de nieuwe all-season Crunch. Een boilie met iets speciaals, iets unieks, iets mysterieus!

De Strategy-consultants zijn present met onder andere Pieter van de Werfhorst en Saron Debets, om al uw karpervragen te beantwoorden.

Maurik 4

De nieuwe topboilie uit de range van Strategy Baits.

Cresta SpeedFeed

Om vissen te vangen zal de vis eerst gelokt moeten worden om ze vervolgens op de stek te houden. Daarbij is het belangrijk dat het voer actief blijft werken. Dit betekent dat er voerdeeltjes uit het aas loskomen en langzaam opstijgen of boven de voerplek blijven dwarrelen. Dit houdt de vis nieuwsgierig, hierdoor blijven ze actief en worden ze aangezet tot azen. Een ander belangrijk punt is dat de vis niet verzadigd mag raken. Cresta SeedFeed is daarin het ideale lokvoer, gemaakt van verse en natuurlijke ingrediënten. Speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse visserij. Niet rijk aan voedingsstoffen, maar wel ‘compleet’ en boordevol actief werkende ingrediënten. Grondvoer verkrijgbaar in kilozakken in Voorn, Brasem, Allround en Feeder ‘Geel’.

Maurik 5

Naast het grondvoer is er een serie additieven verkrijgbaar voor een verpersoonlijking van het grondvoer maar ook voor nog meer attractie onder water. Te gebruiken door het voer, direct in de korf of als dip voor het haakaas.

Kortom, genoeg te zien en wij begroeten u dan ook graag komend weekend op de Outdoor Fair te Maurik!

Team SPRO

Meer informatie op: www.spro.eu 

Komend weekend is Recreatiepark Eiland van Maurik het toneel voor het grootste Hengelsport Outdoor-spektakel van de BeNeLux. Spro is aanwezig om u alvast inzicht te geven in het nieuwe pakket voor 2014.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl