ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Spro groots aanwezig op de HS Outdoor Fair te Maurik

Favoriet Favoriet
Spro groots aanwezig op de HS Outdoor Fair te Maurik

HS-Fair

Molens

Voor 2015 zijn er weer een knap aantal molens toegevoegd aan het assortiment. Allemaal doordachte producten die met visie en toewijding ontwikkeld zijn voor de zoet- en/of zoutwatervisserij.

Spro-LC-Power 1000px
Spro-Salerno 1000px
Deze molens kun je prima inzetten in je karpervisserij.

Strategy karperhengels

De nieuwe Strategy-hengels zijn van ongekende klasse en bezitten stuk voor stuk op zichzelf staande eigenschappen. Dus of je nu vist op cultuurwater of de grote meren en rivieren wilt belagen, er is echt overal aan gedacht. Vanzelfsprekend zijn we alleen voor de allerbeste materialen gegaan. Samen met onze doorgewinterde consultants zijn de eisen waaraan een goede hengel moet voldoen uitvoerig besproken en getest.

Strategy-The-Bolsena 1000px

Op deze manier kunt u er vanuit gaan dat er voor elke situatie een juiste hengel beschikbaar is. Kom naar de Outdoor Fair en laat je verrassen door de kwaliteit van o.a. The Bolsena Classic, X’Control, Extreme River, The Legend All-rounder, The Legend Classic en de Hi-Performance.

StrategyBaits

De brede range Strategy Baits® Specials bestaat uit diverse smaken en flavours met elk hun eigen karakter waarbij je kunt kiezen uit mierzoete bird food boilies maar ook uit kruidige of juist spicy of hoogwaardige vismeelknikkers. Keer op keer blijkt hoe succesvol deze Specials zijn.

Spro-werfhorst
Pieter van de Werfhorst heeft een onvoorstelbaar aantal karpers op dit aas gevangen.

Voor 2014/15 zijn hier twee nieuwe smaken met een heerlijk zachte, romige smaak en opvallende kleur aan toegevoegd: de White Coco Choc en de traditionele Tutti Frutti.

Strategy-Baits 1000px
Zeer geschikt voor instant visserij én voercampagnes.

Maar onze specialisten wilden meer. De innovatieve Strategy Baits® High-Concentration range gaat net even een stapje verder door de toevoeging van meer kruiden, meer specerijen, net even een andere liquid, visolie en smaakversterkers. De attractiviteit en signaalwerking van deze serie boilies is daadwerkelijk uniek.

En omdat wij willen blijven innoveren hebben we voor 2014/15 de nieuwe Yello’Crab & Krillminol ontwikkeld. Wederom een boilie die gaat inslaan als een bom! De testresultaten zijn verbluffend en menig PR zal met deze bol op scherp gesteld worden.

Strategy-Pieter-Saron 1000px
Pieter en Saron zullen het gehele weekend vissend voor de stand van Spro aanwezig zijn om al je karpervragen te beantwoorden.

Wij begroeten je graag komend weekend op de Outdoor Fair te Maurik!

Team SPRO

Op het meest spectaculaire hengelsportevent van de BeNeLux is Spro uiteraard ook van de partij. Dit keer met een stand van 200m2 om u het nieuwe pakket voor 2015 te presenteren.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl