ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Start het voorjaar goed met deze nieuwe Daiwa luggage uit de Infinity Range!

Favoriet Favoriet
Start het voorjaar goed met deze nieuwe Daiwa luggage uit de Infinity Range!

Een nieuw jaar zorgt ervoor dat veel populaire merken nieuwe producten presenteren. Daiwa pakt uit met nieuwe luggage items uit de Infinity Range. In deze update sommen we vier van deze gave producten voor jullie op!


Team Daiwa aan het woord: Het voorjaar komt eraan en uiteraard horen daar nieuwe producten bij. We hebben enkele nieuwe luggage items aan onze Daiwa Infinity Range toegevoegd. In dit artikel sommen we vier must-have items voor dit voorjaar voor jullie op!

Daiwa Luggage advertorial sfeer
2021 is afgetrapt, klaar om gas te geven!

#1: Infinity System Brew & Overnight Cook Bag

Meer dan ideaal voor korte sessies. Geen gedoe meer met doorscheurende boodschappentassen. In deze handige tas kun je al je kookspullen voor een nachtje compact meenemen. De harde bovenkant maakt hem ook geschikt om op te werken. De PVC onderkant zorgt ervoor dat vuil goed wordt tegengehouden.

Infinity System Brew & Overnight Cook Bag - Daiwa luggage
De bovenkant is extra stevig gemaakt en…
Infinity System Brew & Overnight Cook Bag
…het hoofdcompartiment is ingedeeld in drie vakken!

De drie verschillende compartimenten zijn gemaakt om je fornuis, waterkoker en gasfles in op te bergen. Het extra PVC-tasje wordt er ook bijgeleverd, hier kun je je kookitems in opbergen. In onderstaande video vind je meer info over deze tas.

#2: Infinity System EVA Pouches

Deze handige opbergtasjes zijn in twee maten te verkrijgen. In een medium- en in een small variant. Het kleinere model is ideaal om lood of backleads in op te bergen. Ze zijn ook op maat gemaakt zodat ze perfect in de carryall passen die zometeen aan bod komt!

Ideaal om lood of backleads in op te bergen.

De medium variant is dan weer geschikt om bijvoorbeeld je swingers of je hangers in op te bergen. Het mooie aan deze pouches is dat ze waterdicht zijn en door het PVC materiaal krijg je ze ook gelijk weer schoon.

Infinity System EVA Pouches - Daiwa Luggage
De pouches passen ook in de andere modellen van de Infinity Range.

#3: Infinity System Low Level Carryall

Deze Low Level Carryall is ontworpen om echt als voornaamste ‘tackle opslagplaats’ te dienen. De meest bekende tackleboxen passen hierin, net als onze pouches. Deze tas wordt geleverd met een harde bovenkant zodat je hem ook kan gebruiken als tafel om je rigs op te knopen.

Infinity System low level carryall - Daiwa luggage
Deze tas is ontworpen om te dienen als opslagplaats voor je tackle.

De zijkanten van de tassen zijn zo gemaakt dat er perfect enkele small pouches in passen. Een ware bunker voor tackle dus! In het onderstaande filmpje wordt dat nog extra duidelijk gemaakt.

#4: Infinity System Low Level Rucksack

Deze rugzak biedt een perfect draagcomfort waardoor hij geschikt is om lange afstanden de wandelen, ideaal voor de struinende vissers onder ons! De rugzak is groot genoeg voor onze opberg pouches en past perfect onder een bedchair. De harde bovenkant maakt het weer geschikt als werktafel om bijvoorbeeld rigs op te knopen.

Infinity System low level rucksack
Ruimte zat in deze rugzak.

De drie zakken aan de buitenkant zijn ook nog eens echt groot waardoor je er makkelijk banksticks of beetmelders in kwijt kan. Dit maakt het echt een ideale rugzak om snel mee te verkassen.

Infinity System low level rucksack - Daiwa luggage
De dikgevoerde schouderriemen zorgen voor een goed draagcomfort.

Wie weet komen deze producten voor jullie perfect van pas voor het aankomend seizoen!

Succes alvast!

Team Daiwa


Meer info over deze producten vind je op het YouTube kanaal van Daiwa.

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl