ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Succesvol vissen in het najaar met Mario Gijbels en David Wouters

Favoriet Favoriet
Succesvol vissen in het najaar met Mario Gijbels en David Wouters

Vandaag begint dan eindelijk officieel het NAJAAR! Voor veel vissers dé periode van het jaar en ook Dream Baits mannen Mario Gijbels en David Wouters zullen de komende weken veelvuldig aan de waterkant te vinden zijn. Jaar na (na)jaar zijn zij succesvol dus het leek ons goed om hen eens aan de tand te voelen over de maanden september tot en met december!

Uiteraard hebben de mannen het over hun favoriete najaarsrigs én aas.

Recent zocht Michiel Pilaar deze fanatieke rakkers op om hen op film te laten uitleggen hoe zij hun visserij aanpakken in de periode die voor ons ligt. Van aas tot rigs en van (voer)tactieken tot waterkeuze: het komt allemaal voorbij in deze video:

We zijn er vrij zeker van dat jullie veel van deze movie kunnen leren. Daarnaast is het entertainment gehalte ook hoog want de boys weten tijdens deze trip tientallen karpers te strikken op een prachtig water. Veel kijkplezier!


Meer van Dream Baits

Volg Dream Baits op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Voor de DB dealers en alle producten ga je naar de website. Voor meer gave vangsten en video’s van Mario volg je hem op Insta, klik hier. Ook de page van David is het meer dan waard om te volgen. Klik hierrrr!

Al met al was het een gezellige dag in België en was er geen gebrek aan actie 😉

KWO Redactie

Meer weten = meer vangen ⤵️
Vissen op zachte bodems: zo doe je dat!
Pilaar & Hofman over aas, rigs, Frankrijk en Slovenië
Video: zo knoop je zelf (heel eenvoudig) een chod rig

Voetjes omhoog en genieten van gave video’s ⤵️
Session of a lifetime – Op reis met familie Pilaar
Alijn Danau over targetvissen en meer vangen in minder tijd
Keep Seaching met Mark Hofman – Bekijk meer dan 20 afleveringen!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl