Word KWO member

Summer Madness – Belgische parels van Yves Deuvaert

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Het is aan het einde van 2016 wanneer Yves Deuvaert de kans krijgt om te vissen op een water wat al een tijdje op zijn verlanglijst stond. Uiteraard grijpt Yves deze kans met beide handen aan, en niet zonder succes. In dit artikel vertelt hij over zijn visserij op het desbetreffende meer water en toont hij ons een aantal hele gave vissen!


Aanpak van een nieuw water

Yves aan het woord: Eind 2016 kreeg ik door onvoorziene omstandigheden plots de kans om op een water te starten waar ik al enkele jaren mijn pijlen op had gericht. Na vijf (lange) jaren op de wachtlijst heb ik die kans uiteraard met beide handen gegrepen! Het was vooral de heerlijke rust en het aanwezige karperbestand die me in de ban hield. Het bestand bestaat hoofdzakelijk uit oudere vissen, afkomstig uit een uitzetting die dateert van de jaren tachtig en dit aangevuld met enkele nieuwelingen. Daar ging mijn vissershart sneller van slaan.

Eindelijk is het zo ver: Yves kan eindelijk op het water vissen!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook