ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Summer Special 2013 – TTB Baits

Favoriet Favoriet
Summer Special 2013 – TTB Baits

TTB_Baits_header.jpg

Ook dit jaar heeft TTB Baits weer een Summer Special voor u ontworpen. Een boilie die voornamelijk zijn werk doet bij de hogere watertemperaturen en dus prima vanaf nu is in te zetten. De paai is op veel wateren in volle gang en na deze happening hebben de karpers weer veel energie nodig om te herstellen. Het uitgelezen moment om te kiezen voor deze zomerse boilie!

TTB1

Na diverse proeven en keuringen door ons team is er weer besloten om te kiezen voor een noten gerelateerde boilie. Voor deze Summer Special hebben dus we weer een lading tijgernootmeel aan laten rukken, dat we weer hebben gecombineerd met geroosterd pindameel en pindaschaafsel.

TTB3

De Summerspecial van 2010, de White Chocolate Malt, beviel zo goed bij de gebruikers dat we dit recept als basis hebben genomen. Daarnaast was de wens van een aantal teamleden om een mierzoete, fel gekleurde, fruitige boilie te maken. De flavour is een mengsel van verschillende “fruity” smaken die u vast gaat herkennen, als kleur is gekozen voor roze. Een aasje dat goed opvalt door de kleur, geur en smaak is het uiteindelijke resultaat en de verwachtingen zijn dan ook weer hoog!

Bij deze presenteren wij u de Summer Special van 2013: Tropical Heat!

TTB2

De Summer Special is verkrijgbaar in readymade en freezerbait in de diameters 15, 20 en 24mm. Op verzoek zijn andere diameters mogelijk, deze zullen bij een eerstvolgende bestelling mee gedraaid worden.

Leverbaar vanaf 6 juni! Lees er meer over op de website en check regelmatig de Facebook pagina.

Artikel Trail & Error, Jacco Noordermeer 

TTB Baits tovenaar Jacco Noordermeer vist al sinds jaar en dag op een groot merencomplex in Noord Frankrijk. Inmiddels heeft hij het water aardig onder de knie en dat resulteerde in een succesvolle trip. Lees er HIER meer over.

TTB4

TTB5

Een prachtige spiegel die het voorjaar in een klap geslaagd maakte voor Jacco! 

TTB Baits

TTB Baits geeft zo vlak voor de zomer nog eens flink gas en introduceren ook dit jaar de ‘Summer Special’. Dit keer een fruitige boilie met de naam ‘Tropical Heat’. Check it out!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl