ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Superzomer: van Frankrijk tot het Albertkanaal – Deel 1 – Raf van Opstal

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Dat onze Belgische makker Raf van Opstal een bevlogen (en vooral succesvolle) visser is zal jullie niet zijn ontgaan. In eerdere schrijfsels op KWO nam hij jullie al mee op zijn avonturen aan de waterkant. De afgelopen maanden heeft Raf ook niet stilgezeten en in dit XXL artikel vertelt hij over het zijn ‘summer issues’. Van ploeteren op een groot Frans openbaar water tot snel succes op het Albertkanaal… Het komt allemaal voorbij!


Eindelijk weer naar Frankrijk!

Raf aan het woord: Al enige tijd dwarrel ik met de gedachtegang in mijn hoofd om één van de vele en mooie Noord-Franse reservoirs aan te pakken. Eén specifiek water had ik al in mijn gedachten, maar in al die jaren was ik daar nog niet aan toegekomen. Nieuwe wateren spreken mij telkens weer aan, vanwege de nieuwe ervaringen die je er steeds opdoet. Het geeft mij telkens weer een enorme drive om van begin af aan de eigenaardigheden en grillen van het water te moeten leren kennen. Om dit vervolgens toe te weten passen in je eigen visserij met dan de beloning nadien, is voor mij zo mooi en bevredigend!

Een nieuw Noord-Frans reservoir stond voor dit jaar op het lijstje van Raf.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook