Word KWO member

Targetvissen: Succesvol achter Nederlandse veertigers aan – Dennis Peters

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Het specifiek najagen van bepaalde vissen… Niet alle karpervissers zijn hier van gecharmeerd. Dennis Peters behoorde ook niet tot de vissers die nachtenlang wilden afzien voor één vis. Maar na een uitermate visrijk 2017 besloot hij om het dit jaar anders aan te pakken: Dennis ging op jacht naar Nederlandse veertigers! Benieuwd of hij is geslaagd in zijn doelstelling? Lees het hieronder!


Runs, drillen en aantallen maken…

Dennis aan het woord: Tsja jongens (en dames uiteraard), ik ben eigenlijk altijd een ‘run visser’ geweest: het krijgen van aanbeten… daar draait mijn visserij al jaren om. 2017 was op het gebied van aantallen een groot succes want ik mocht maar liefst 144 vissen op mijn onthaakmat verwelkomen. Een paar maanden terug is er overigens een Member in de Spotlight verschenen op KWO over mijn aanpak en beleving over mijn superjaar.

2017 was een #fantastisch jaar voor Dennis!

Onder de gevangen vissen zaten maar liefst 14 dertigers en twee veertigers. Deze bakken kwamen van een hard Belgisch kanaal, dus jullie begrijpen wel dat dit extreem veel voldoening gaf. Door vangen van die grote vissen werd er ook een zaadje geplant, want het vangen van een 20kg vis smaakte toch wel naar meer…

De grote Belgische kanalen; geen speeltuin voor ongeduldige jongetjes die SNEL een vis willen vangen…

Een Belgische veertiger met karakter! 

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook