Word KWO member

#TBT – Terug in de tijd met 5 vette najaarsartikelen!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Op de KWO community hebben we inmiddels een behoorlijk archief opgebouwd met inmiddels meer dan 500 (!) toffe, interessante en vooral leerzame content! Zonde eigenlijk, dat zulke artikelen soms een beetje in de vergetelheid raken. Om jullie de moeite van het zoeken te besparen hebben we op de redactie eens flink zitten graven naar 5 toffe updates. Dit om jullie alvast wat klaar te stomen voor het najaar!


1. Stortbui – Voeren in het najaar

Raymond Hakkert is de man achter deze update. Een drieluik van artikelen over het inkleuren van je najaarsstrategie. De ‘r’ in de maand is voor véél vissers HET moment om de stokken uit het zomerstof te halen. In deel 1, deel 2 en deel 3 vertelt hij zijn visie op het (over)voeren in het najaar. Timing dus, daarom mag je deze updates niet missen!

Stortregen, vaak een beter teken dan een stort boilies.

Hakkert geeft hierrr tips & tricks!

2. Dé 5 tips om dit najaar door te vangen

Roelof Schut, Willem Kwinten, Raymond Hakkert, Peter Vlasveld en Pilaar zijn de hoofdrolspelers in dit artikel. Nog nooit heb je van zo’n gevarieerd kapselbestand zulke strakke tips gekregen. Ieder van deze heren heeft een belangrijke tip en legt uitgebreid uit waar deze tip op gebaseerd is. Klik op de onderstaande afbeelding om het artikel te lezen!

Willem Kwinten is niet bang voor lagere temperaturen. Bedenk een plan!

Lees de meningen van de pro’s!

3. Korte of lange rigs in het najaar?

Dit was een prangende vraag die we op de KWO redactie ontvingen van een member. Junior Vandevelde was namelijk zeer benieuwd wat je nu het beste kunt doen. Goede vraag Junior, tijd dus om wat van onze eigen kennis en ervaring in een artikel te steken. Voeren, aasgedrag, temperatuur… Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden. Je leest het in deze update:

Het najaar komt er weer aan, tijd om weer VOLGAS te gaan vissen 🙂.

Lang of kort… dat is de vraag!

4. Destination Reservoir – Carp Visionaries

Mathijs Lourens en Erik Hurxkens zijn echte Carp Visionaires. Geen water is deze heren te gek en daarom bezoeken ze elk jaar samen een enorm meer of een woeste rivier. Uiteraard is dit de ene keer succesvoller dan de andere keer, maar nu is een enorme put van 500 hectare aan de beurt en Mathijs en Erik hebben deze sessie schitterend op film vast weten te leggen. Het volledige artikel vind je HIER, maar nu willen we je eerst graag de video laten zien.

5. Succesvol karpervissen in het najaar

Natuurlijk hebben we niet alleen op de KWO Community vette updates over het najaar. Ook diegenen die het licht nog niet hebben gezien en nog geen KWO Member zijn, hebben recht op tips & tricks. In dit openbare drieluik lees je alle tips van ons eigen redactielid Jordy op ’t Hof, om je najaarsgame flink omhoog te krijgen #GAVOORNAJAARSGOUD! Klik op de foto voor het eerste deel. Deel 2 en deel 3 mag je uiteraard ook niet missen.

Het najaarsdecor blijft misschien wel het mooiste decor.

Lees hierrr deel 1 van dit drieluik


Zo, jullie hebben weer voldoende leesvoer om deze donderdag door te komen. Als deze verzameling updates jullie niet onwijs gaat helpen in jullie najaarsvisserij, weten wij het ook niet meer. We wensen jullie allemaal een goede vangst toe in deze (voor velen) mooiste tijd van het jaar! 

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook