Te koop op Carp Zwolle: Pilaar & Hofman in de UK – DVD

Favoriet Favoriet
Te koop op Carp Zwolle: Pilaar & Hofman in de UK – DVD

Speciaal voor Carp Zwolle 2017 brengen we de meest populaire film van de KWO Community op DVD uit in een beperkte oplage! Pilaar & Hofman in de UK zal aankomend weekend op de KWO stand te koop zijn voor slechts €10,-. Heb jij hem nog niet gezien omdat je geen member bent? Dan is dit een voorproefje van wat je kunt verwachten op de KWO Community… Ben je wel al Member en wil je alle DVD’s thuis op de plank hebben staan? Dan is dit je kans!


Door de vriendschap van Mark en Michiel met Alan Blair lag er al langere tijd een uitnodiging om een bezoek te brengen aan de UK. Echter, door de bomvolle agenda’s en de uitdagende avonturen die elders in Europa plaatsvonden kwam het er maar niet van. Tot afgelopen najaar. Begin oktober stuurden Michiel de Peugeot Partner van MH onder de zee door en begon het Engelse avontuur. Het doel vooraf was ambitieus, maar haalbaar indien het mee zou zitten:

" Het vangen van een Engelse 40lbs plusser! "

Check hieronder de trailer

Uiteraard blijft Alan Blair niet gespaard…

En gaan we ook een dag met hem op pad om te stalken…

Scoor hem in Zwolle voor slechts €10,-

Kom dus aankomend weekend naar de KWO Stand (Mediahal, stand 208) om jouw kopie op te pikken of kijk de film op de KWO Community.

Direct bekijken? Klik dan hier

Tot aankomend weekend!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl