ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Terug van weggeweest: de Fox Micron M en Micron Mx Beetmelders!

Favoriet Favoriet
Terug van weggeweest: de Fox Micron M en Micron Mx Beetmelders!

Menig karpervisser kan zich de legendarische Micron beetmelders van Fox nog wel herinneren. Deze beetmelders stonden onder andere bekend om hun degelijkheid én hun betrouwbaarheid. Goed nieuws voor de liefhebber: ze zijn weer terug, in een compleet nieuw jasje!

Simpel, degelijk en onverwoestbaar!

De mannen van Fox aan het woord: In tijden waarin technologie centraal lijkt te staan en het niet gek genoeg kan, merken wij juist dat de meeste karpervissers gewoon goed materiaal willen voor een betaalbare prijs. Daarom hebben wij besloten de Micron serie een upgrade te geven voor zowel de Micron M als de Micron Mx. Ook hebben we een draadloze receiver uitgebracht voor de Micron Mx!

De nieuwe Micron M…
…en de Micron Mx!

Een simpel design is toch wel wat deze beetmelders kenmerkt. De Micron M heeft alleen een volumeknop en de Micron Mx heeft ook een toonknop en twee gevoeligheidsstanden.

Waar de Micron M alleen over een volumeknop beschikt, heeft de Mx ook een toonknop en twee gevoeligheidsstanden.

Daarnaast hebben beide beetmelders diverse verschillende instelbare LED kleuren, waarbij de Mx ook over paars en wit beschikt.

Beide beetmelders hebben wisselbare LEDs. De Mx heeft zelfs de kleuren paars en wit als optie!

De voornaamste terugkomende feedback die de mannen van Fox kregen over de oude serie Microns is dat er geen draadloze receiver beschikbaar is voor de beetmelders. Tijd om deze ook op de markt te brengen dus! Eén van de handige features aan deze ontvanger is onder andere dat de LED kleur synchroniseert met die van de beetmelders. Handig dus voor de visser die zijn kleuren graag afwisselt!

De receiver kan net als de beetmelders worden omschreven: simpel én betrouwbaar.

Ben jij nog op zoek naar een mooie set beetmelders die simpelweg doen wat ze moeten doen, betrouwbaar zijn én die je kunt scoren voor een gunstige prijs? Geef de nieuwe Microns van Fox eens een kans!

Succes met de nieuwe producten!

Het team van Fox


Meer weten van de producten van Fox? Check dan de website en houd ook de Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl