ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

TERUGBLIK: Het KWO Weekend 2018 bij De Karperhoeve!

Favoriet Favoriet
TERUGBLIK: Het KWO Weekend 2018 bij De Karperhoeve!

Het is inmiddels een vast uitstapje in de agenda van de KWO Crew: het jaarlijkse weekend op het Belgische merencomplex De Karperhoeve. Nabij Geel, op slechts een uurtje rijden vanaf Breda liggen hier drie interessante wateren, te weten Timmy’s LakeTine’s Lake en Raiden’s Lake.

De taverne van De Karperhoeve. Lekker eten, lekker drinken, douchen en je accu’s opladen: het kan hier allemaal!

De meren zijn te boeken bij The Carp Specialist en het laatste weekend trokken we met een groep van 15 man (waaronder enkele vrouwen) naar deze wateren in het land van patattekes, Jupiler en (grote) karpers. Hieronder kun je een fotoverslag checken van dit geslaagde weekend! 🙂


VERZAMELEN!

Het weekend begon met een gezamenlijke opening. De deelnemers konden elkaar de hand schudden en kennis maken met elkaar. Enkele vissers waren eerder al eens meegegaan naar een KWO weekend en voor hen was het een gezellig weerzien. De ‘nieuwe’ vissers waren gretig en enthousiast, want zij zouden immers voor het eerst hun lijnen nat gaan maken op de wateren van eigenaar Timmy Matheussen.

Timmy is niet alleen een goed in het adviseren van de vissers op zijn domein, hij zorgt er ook voor dat er heerlijke broodjes uit de keuken van De Karperhoeve rollen!

Na een korte toespraak van Bas van Klaveren en Timmy Matheussen liepen de deelnemers  een rondje om het water en kon iedereen de stekken bekijken. Timmy kent de wateren op het complex letterlijk uit zijn broekzak, dus alle interessante hotspots en features werden per stek met de deelnemers gedeeld. Voordat er echter gevist zou gaan worden was het eerst tijd voor de eerste clinic, namelijk een video + uitleg van Mark en Michiel over het succesvol bevissen van wierrijke wateren!

PICDUMP: Het weekend door de ogen van Pilaar & Hofman

Nadat iedereen was gesetteld op zijn stek was het tijd voor een bezoekje door Pilaar & Hofman.

Wat hebben we hier voor luxe..? #RUKBUNKER

Dat ziet er goed uit mannen 😉

NASA doet onderzoek naar de set-up 😛

Vaste deelnemers Gerrie & Sharon brachten hun papegaaien ook weer mee naar de waterkant!

Ook Bas kwam even kijken en zag dat het goed ging met de vogeltjes.

Al snel was het drillen geblazen op Tine’s Lake!

Nog even wat tips van Pilaar voor de eerste dag alweer ten einde is.

De zaterdagochtend begon met een hitsige fotoshoot. Deze keer niet in Turkije, maar gewoon aan de waterkant. Check de nieuwe KWO Minimal Collectie in de webshop.

Nog wat gevangen, mannen? Ja.. daarzo!

Op stek 3 wisten Rob en Madelon op de eerste ochtend een vis uit het wier te peuteren. Helaas hebben we deze vangst niet op de foto!

Altijd interessant! Dit keer werden er verschillende situaties besproken en gingen Mark, Michiel en Bas in op de keuzes die zij zouden maken.

Na de lunch werd er meteen wat voer in getikt!

Na het diner lagen de hengels er bij iedereen snel in!

Al snel was het raak! Zie onderstaande livestream!

Johan van den Broek knoopte nog wat dagen vast aan het weekend en ving een flinke smak karpers op stek 6.

De prijsuitreiking + afsluiting

Halverwege de zondag liep het officiële gedeelte van het weekend ten einde. De deelnemers mochten tot maandag doorvissen, maar de KWO Crew zou na de prijsuitreiking het domein verlaten. Natuurlijk waren er dit weekend weer enkele mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door JRC en Originals Boilies.

Na de laatste clinic was het tijd voor een gezamenlijke lunch!

Mark voert deelnemer Barry iets gezonds!

Originals stelde wat kilo’s boilies ter beschikking en een tweetal caps.

JRC vulde de prijzen aan met een mooie tas!

Enkele ‘oudjes’ naar huis gevist, dat verdient een pluim! 🙂

De livestream van de prijsuitreiking kun je hieronder bekijken:

Het was een gezellig en leerzaam weekend, op naar volgend jaar!


Uiteindelijk kunnen we dus terugkijken op een geslaagd KWO weekend! Heeft deze fotodump je interesse gewekt en wil jij nou ook een keer vissen op één van de wateren op het domein van de Karperhoeve? Bezoek dan de website van reisagent The Carp Specialist en boek jouw stek daar! 🙂

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl