ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Terugblik op 2019 – Enkele speciale momenten van Willem Barnas

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Iemand die het afgelopen jaar flink wat uren aan de waterkant heeft vertoefd is Willem Barnas. In dit artikel blikt hij terug op 2019, een jaar waarin hij nieuwe lessen heeft geleerd die hij met jullie zal delen!


Enkele van de geleerde lessen

Willem Barnas aan het woord: Wat was dit een jaar met veel gezichten en veel verandering. Niets liep zoals ik het had bedacht en verwacht en pas later in het jaar, midden in de zomer, kreeg ik weer wat vaste grond onder de visvoeten. Wat grip op de visserij ook, voornamelijk door te doen wat het beste bij mijn situatie paste.

Tijdens de zoektocht die mijn visserij was op oud en nieuw water, liep ik natuurlijk weer tegen bepaalde zaken aan die opvallend goed werkten, of juist niet. Enkele van die dingen wil ik hieronder wat uitrafelen. Ze vielen me namelijk niet één keer op één water op, maar redelijk structureel. In eerdere jaren, kreeg ik op andere wateren ook al zo mijn indrukken.

Een jaar met veel gezichten en veel verandering.

Felgekleurde hoog geviste pop-ups

Als er iets is wat karpers het afgelopen decennium, langer zelfs, veel voorgeschoteld hebben gekregen, is een montage met een felgekleurde pop-up. Ik heb er ook enorm veel mee gevist en ook veel mee gevangen. Allerlei kleuren deden het wel, maar allen hadden ze in mijn optiek iets gemeen wat ze in hun succes een keer grandioos tegen zou gaan werken, het zou ze een keer opbreken; hun opvallende verschijning, hun duidelijke aanwezigheid. En altijd zit er aan juist dát éne eruit springende dingetje een haak… Het gevaar is op een gegeven moment super en duidelijk herkenbaar, zéker als het gaat om een redelijk hoog geviste pop-up van een beetje formaat.

Supersterk signaal!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook