ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Terugblikken op de tofste KWO Community updates van 2018

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

De kerstdagen zijn bij uitstek geschikt om terug te blikken op het jaar dat op haar einde loopt. 2018 was voor ons een bizar jaar waarin er stiekem wel flink wat druk op de ketel stond. Vooral op het gebied van content productie. We hebben volgas geknald met artikelen, films en (how to) video’s om jullie te entertainen én om ervoor te zorgen dat jullie méér karpers zijn gaan vangen!

In 2016 begonnen we de KWO Community met 2 updates per week en de afgelopen 12 maanden hebben we maar liefst 192 updates voor jullie gemaakt: 3,69 stuks per week dus! Tel daar de 607 updates van het ‘openbare’ KWO bij op en dan zal je ons vast wel geloven als we zeggen: we hebben niet alleen maar gevist  😉

Er stond flink wat druk op de ketel, maar uiteindelijk is het weer gelukt om jullie minimaal 3 updates per week (én iedere vrijdag een video) voor te schotelen!

De bazigste updates van 2018

‘Bazigste’… is dat een woord? Ach, jullie zullen vast wel begrijpen waar we op doelen. Stiekem zijn we namelijk best een beetje trots op het team van auteurs en filmmakers dat dit jaar voor ons aan de slag is gegaan en content heeft geproduceerd. We kunnen niet iedereen in deze update in het zonnetje zetten, maar hieronder een overzicht van schrijvers en videobazen die in 2018 voor de KWO Community hebben geschreven of een video hebben gemaakt!

De KWO crew bezocht tientallen vette wateren om content te schieten.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook