ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

The Magic of Lake Bled: het avontuur van Erik Korner!

Eén van populairste vakantiebestemmingen van Europa: het meer van Bled! Niet gek, want naast een fantastisch visbestand begeef je je ook in een prachtige natuur tussen de bergen. Dé plek die nog op de ‘bucketlist’ stond van Erik Korner… Eind november was het zover, samen met zijn broer vertrok hij richting Slovenië met als doel: een brute bak op Bled vangen. Bekijk het avontuur in de onderstaande video!


De mannen van Trakker aan het woord: Het meer van Bled, welbekend bij de meeste karpervissers door haar schoonheid en natuurlijk de grote karpers die hier hun rondjes zwemmen. Deze prachtige plek staat bij velen hoog op de bucketlist en zo ook bij Erik Korner. In de laatste week van november heeft hij drie dagen de tijd om zijn dromen achterna te jagen. Een brute Bled bak, dat is het doel van deze trip! Zak lekker onderuit en geniet van het avontuur van Erik en Alex op deze geweldige plek.

Video

Veel kijkplezier!

Vergeet niet te abonneren en de video een duimpje omhoog te geven, want er zit nog veel meer moois aan te komen in 2022!

Team Trakker


Voor meer vette video’s bekijk je het YouTube-kanaal van Trakker!

Bekijk ook