The Secret Key – Eddy Sterckx – Koop nu het nieuwe boek + DVD

Favoriet Favoriet
The Secret Key – Eddy Sterckx – Koop nu het nieuwe boek + DVD

Op Carp Zwolle was het zover: Eddy Sterckx presenteerde zijn nieuwe boek getiteld ‘The Secret Key’. Met 130 pagina’s en een DVD van ruim 2 uur scoor je voor slechts €29,95 een prachtige bundeling bomvol ‘karperbeleving’. Bestel deze combi nu exclusief in de KWO webshop!

Klik hier om het BOEK + DVD te bestellen

Check de trailer

‘The Secret Key’ is alweer het derde boek van deze karpercrack. Nu het boek hier op de KWO redactie ligt kunnen we stellen dat het een prachtig boek is geworden, vol verhalen en foto’s van supervangsten die Eddy de afgelopen twee jaar gedaan heeft. The Secret Key ligt verborgen in zijn teksten vol met tips en trucs over aas, rigs, voeren en alles wat je moet weten om op de dag van vandaag succesvol op karper te vissen. Het is een boek dat je niet loslaat en als je begint te lezen je in een wereld van vissen, avontuur en emoties brengt.

De afgelopen jaren heeft Eddy veel vriendschappen opgedaan aan de waterkant. Dit komt duidelijk terug in het boek.

Ook Eddy laat zien dat je perfect met je gezin kan samen vissen, Jenny (zijn wederhelft) speelt dan ook een speciale rol in zijn verhalen, maar ook zijn kinderen komen regelmatig voor in de verhalen. Laurens; zijn zoon die staat te poppelen om in zijn voetsporen te treden laat Eddy niet koud.

Samen met Jenny ging Eddy op menig avontuur.

Een ijskoude Franse bak voor Eddy.

De bijbehorende DVD duurt maar liefst 2 uur en 25 minuten. Deze film is geschoten tijdens sessies die Eddy beleefde en er komen vele grote vissen voorbij. Eddy heeft geprobeerd een verhaal in deze film te brengen en Marco Tetteroo heeft dit op professionele wijze in beeld gebracht. Buiten de sessies geeft Eddy veel waardevolle tips en laat hij duidelijk zien dat je met een simpele aanpak veel meer gaat vangen. Hang maar lekker achterover in stoel, want deze film zal elke echte karpervisser boeien.

Wil jij een uniek door Eddy gesigneerd exemplaar? Geef dat aan in de opmerkingen tijdens het bestellen. OP=OP! Dit nieuwste boek van Eddy met de DVD is verkrijgbaar voor slechts € 29,95!

Klik hier om het BOEK + DVD te bestellen

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl