ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

THE SOCIAL: Internationale challenge van Team Sportex op Carpfarm Lake

Favoriet Favoriet
THE SOCIAL: Internationale challenge van Team Sportex op Carpfarm Lake

De video ‘The Social’ is dit najaar gefilmd op het Nederlandse betaalwater Carpfarm Lake. Tijdens deze vriendschappelijke ontmoeting tussen Sportex teams uit verschillende landen werden de nieuwste Sportex hengels uitvoerig getest in een prachtige setting en gemoedelijke sfeer. 

De visserij bleek behoorlijk taai maar de Sportex mannen lieten zich niet zomaar uit het veld slaan en wisten enkele prachtige vissen te strikken. Geniet van de prachtige beelden, het heerlijke ‘carpy’ sfeertje en de schitterende vissen! Wedden dat je onmiddellijk zin krijgt om het kerstdiner over te slaan…?

Wil je meer weten over de Sportex hengels? Check dan HIER het hele assortiment dat via Leonard Sports wordt verkocht. Vergeet ook niet de Facebookpagina van Leonard Sports te volgen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjess!

Ook Mark Hofman beviste Carpfarm Lake ooit. In de zomer van 2018 ving hij er deze beauty op een zigrig!

Nieuwsgierig geworden naar Carpfarm Lake? Klik dan hierrr voor meer informatie!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl