ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer Thille in de Benelux

Thille in de Benelux #1 – 48 uur met Martin Post

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 27 MIN
Kanalen: Benelux, Video

Wat doe je als je vader wordt? Flesjes geven, luiers verschonen, nieuwsgierige familieleden managen en meer van dat soort tijdrovende taken. Ook voor Mike Thille was er geen ontkomen aan en zijn geliefde visserij in het buitenland… die moest hij de afgelopen 6 maanden vrijwel volledig cancellen.

Ware liefde!

Slechts één Frans tripje werd er gemaakt, gelukkig voor MT was deze wel zeer succesvol. Alle overige vistijd werd besteed in eigen land; lekker dichtbij huis en veelal op vertrouwde gronden. Gaandeweg kreeg Mike meer en meer plezier in het jagen op Nederlandse schubs en spiegels en op den duur dacht hij “weet je wat, ik ga gewoon weer lekker filmen, maar dan dichtbij huis!”

Een Nederlandse beauty!

En zo kwam Mike op het idee om de Friese baas Martin Post mee te nemen op zijn vertrouwde visgronden. Na een goede voorbereiding was het vertrouwen al sky-high en na de eerste uurtjes (lees: een aantal runs later) wisten de mannen: dit wordt een speciale trip!

Partner in crime tijdens deze 48 uur is niemand minder dan Martin Post.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook