ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Thinking Anglers nu exclusief bij Carpworld Kruidenier in Enschede!

Favoriet Favoriet
Thinking Anglers nu exclusief bij Carpworld Kruidenier in Enschede!

De mannen van Carpworld Kruidenier zijn continu bezig om hun assortiment uit te breiden én te verbeteren, om de veeleisende karpervisser van vandaag de dag nog beter van dienst te zijn. Om die reden hebben zij het volledige assortiment van Thinking Anglers weer in hun assortiment opgenomen. In deze update vertellen ze er meer over!


Carpworld Kruidenier aan het woord: Na een afwezigheid van een klein jaar zijn we blij dat we het volledige assortiment van Thinking Anglers weer in ons assortiment hebben. Dit cult-merk uit de UK staat bekend om hun zelfontwikkelde end-tackle en de complete range aan luggage materiaal, speciaal voor de vissers die met weinig en compact materiaal willen vissen.

De producten van Thinking Anglers worden ontwikkeld door een gepassioneerd team van karpervissers!

Na de overname van Sticky Baits zijn de mannen van TA druk aan het ontwikkelen geslagen en inmiddels zijn de eerste producten al verkrijgbaar in een nieuw jasje. Samen met de bestaande producten levert TA nu een compleet en volwaardig pakket af, en er gaat nog veel meer nieuws komen vanuit de UK! Wil je alvast een kijkje nemen naar de producten van Thinking Anglers, klik dan op de onderstaande button!

Klik hier voor het assortiment van TA!

Rucksack

Het meest besproken product uit het assortiment is toch wel de rugtas van Thinking Anglers. De praktisch vormgegeven vakken, zowel binnenin de tas als aan de buitenkant, maken dit de ultieme rucksack voor de mobiele visser!

In deze Rucksack kun je al je uitrusting kwijt voor een compacte sessie!

Slim Quiver

Een quiver zo groot als een landingsnet, met wederom externe vakken op de juiste plaats. Dat is in het kort de Slim Quiver van Thinking Angels! Nog nooit was je hengel set-up zo compact en licht te vervoeren.

Het compact vervoeren van je hengels was nooit eerder zo gemakkelijk!

Compact Carryall

Ben je niet zo’n grote fan van een rugtas en heb je vaak een barrow bij je? Dan is de Compact Carryall de juiste tas voor jou! Deze tas is voorzien van externe vakken, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, en bevat tevens een buzzerbar pouch op het bovenste compartiment.

De Compact Carryall is wederom een goed doordacht product, met diverse handige vakken!

Elastic Tip Top Connectors

Niets is zo handig als de Tip Top Connectors om je hengels bijeen te houden tijdens transport naar de waterkant! Deze Connectors zijn zowel te gebruiken voor 12 ft. hengels als voor de 13 ft. modellen. Daarnaast zijn er ook de Extendable Tip Top Connectors, die passen op hengels van 6 ft. tot 13 ft. Nadat Thinking Anglers dit product uitbracht volgde er al snel meerdere merken met soortgelijke producten, maar Thinking Anglers was ‘industry first’ met het uitbrengen van dit handige product!

Naast de ‘gewone’ Tip Top Connectors…

…heeft Thinking Anglers ook een extended versie ontwikkeld!

PTFE Hook Ring Swivels

De Ronnie Rig kan natuurlijk niet gevist worden zonder een Hook Ring Swivel. Verschillende merken hebben ze inmiddels in het assortiment opgenomen, maar het was Thinking Anglers dat jaren geleden het állereerste merk was dat ze ontwikkelde en uitbracht. Voor 2018 is de coating vernieuwd en zijn de swivels voorzien van een strakke, matgrijze kleur. Het draaivermogen van dit warteltje is echter onveranderd: dat is nog steeds ongekend hoog!

Ideaal bij het maken van een Ronnie Rig, maar bijvoorbeeld ook bij een Chod!

Bezoek onze winkel!

Uiteraard kun je alle producten van Thinking Anglers bekijken in onze strak georganiseerde winkel aan de Binnenhaven 2 te Enschede. Voor de mensen die niet kunnen wachten is er natuurlijk altijd nog onze webshop, waar onder andere het complete pakket van Thinking Anglers te bestellen is.

Deze strak ingerichte karpershop is een bezoekje zeker waard!

Uiteraard hebben we ook nog heel veel andere producten in ons ruime assortiment! Bij een bestelling van €50 of meer krijg je je pakketje ook nog eens gratis thuis geleverd, en dat binnen twee dagen!

We zien jullie graag terug in onze winkel of op de webshop!

Carpworld Kruidenier


Wil je een kijkje nemen naar de Thinking Anglers producten bij Carpworld Kruidenier, of de rest van het assortiment bekijken? Bezoek dan de website en vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl