ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[TIJDELIJK 10% KORTING] 4 redenen waarom de Outdoorbox van Rebelcell onmisbaar is!

Vis jij dit najaar volgas door en ben je op zoek naar een krachtbron om al jouw devices van stroom te voorzien? Dan is dit hét moment om bij Rebelcell aan te kloppen, want tot en met 24 december scoor je maar liefst 10% korting op jouw nieuwe Outdoorbox met de code ‘BN22PBRD’. Benieuwd waarom deze box onmisbaar is? Dat lees je hieronder!

Scoor nu een Outdoorbox met 10% korting. Gebruik de code ‘BN22PBRD’

De Outdoorboxen zijn perfect voor de fanatieke najaarsvissers!

Het Rebelcell team aan het woord: We zitten volgas in het najaar en stiekem komt zelfs de winter al om de hoek kijken. Een visperiode waarin je enorm veel succes kunt boeken, maar niet zonder slag of stoot. De komende tijd zullen de mooi-weer-vissers verdwijnen en blijven alleen de échte cracks over. Voor deze fanatiekelingen hebben wij onze Outdoorboxen ontwikkeld en hieronder lees je waarom deze boxen het bekijken waar zijn.

Het najaar is niet voor mietjes…

Reden #1 – Net zo onverwoestbaar als jij

Ben jij niet vies van hard werken, de regen trotseren en zelfs bij zware wind (op een verantwoorde manier) je rubberboot in te stappen? Mooi, want dat zijn de Outdoorboxen ook zeker niet! De kostbare lithium accu zit verpakt in een stevige koffer die een serieus stootje kan hebben. Bovendien is hij waterdicht volgens het IP65 keurmerk, dus over regen of een laag water die in je boot blijft staan hoef je je geen zorgen te maken.

Regen, modder, vrieskou en najaarsstormen: ze vormen allemaal geen probleem voor deze compacte krachtpatsers!

Reden #2 – Nooit meer zonder stroom

Niets is zo vervelend als een lege accu tijdens het uitvaren of drillen. Bij stormachtige omstandigheden kan het zelfs gevaarlijk zijn! Naast dat alle Outdoorboxen flink wat power bevatten zijn ze ook voorzien van een digitale accumeter. Hierop kun je eenvoudig zien hoeveel procent batterij er nog in jouw ODB zit en kom je nooit zomaar zonder stroom te zitten. De lithium accu’s leveren bovendien tot de allerlaatste procent vol vermogen, terwijl dit bij een loodaccu flink daalt als het accupercentage zakt.

Alle varianten van de Outdoorbox zijn voorzien van een digitale batterijpercentage meter!

De Outdoorboxen bieden ook veel meer stroom dan een loodaccu van dezelfde capaciteit. De 35 ampère Outdoorbox is bijvoorbeeld te vergelijken met een 70 ampère loodaccu. De 50Ah variant kun je vergelijken met een loodaccu van 105Ah en de grootste Outdoorbox met 70Ah staat zelfs gelijk aan een loodaccu van maar liefst 130Ah! Meer dan genoeg om je ook tijdens langere trips van voldoende stroom te voorzien 😉

Naast het gewicht is ook het formaat van de Outdoorbox aanzienlijk kleiner!

Reden #3 – Mobiel, compact en gebruiksvriendelijk

Ben jij volgas aan het verkassen tijdens je (Frankrijk)trip? Of vis je voornamelijk korte en snelle nachtjes waarbij een compacte uitrusting belangrijk is? In beide gevallen is de Outdoorbox je grootste vriend. Zelfs de grootste box van 70Ah weegt slechts 7.5 KG waardoor je je uitrusting compact en licht van gewicht kunt houden. Ter vergelijking: een loodaccu van 105 tot 130Ah weegt al snel 25 tot 30 kilo!

De Outdoorbox past perfect bij de mobiele karpervisser die zijn uitrusting graag compact houdt.

Alle Outdoorboxen zijn bovendien voorzien van een zogeheten ANEN stekker. Met deze stekker kun je je elektromotor in één klik aan de koffer bevestigen en ben je ready to go. Ook zitten er zekeringen ingebouwd en beschermt de Outdoorbox zichzelf tegen te diep ontladen, overvoltage en te hoge temperatuur. Met andere woorden: jij hoeft je geen zorgen te maken over je accu en kunt je volgas focussen op je najaarsvisserij!

Met de blauwe ANEN stekker verbind je je elektromotor eenvoudig aan de ODB.

Reden #4 – Voor elk type visserij

Ongeacht of jij korte sessies op een klein Nederlands water vist of dat jouw visserij zich afspeelt op de extreme Franse binnenzeeën: voor iedere visser is er een geschikte Outdoorbox te vinden. De 35Ah variant is perfect voor de korte sessies, met de 50Ah kun je gerust twee tot drie dagen op pad en met de ultieme krachtpatser, de 70Ah, kun je zelfs een (mid)week op pad. Bekijk en vergelijk alle varianten op de website!

Van kleine putjes tot XXL wateren: voor alle soorten visserij is er een geschikte Outdoorbox te vinden.

Ook voor diverse andere toepassingen kun je de Outdoorbox gebruiken, dus ook als je gaat karpervissen zonder (rubber)boot komt hij goed van pas. Zo kun je je telefoon, tablet en zelfs laptop opladen met de 12 volt uitgang en met de Quick Connect Fishfinder kun je ook je dieptemeter aan de Outdoorbox koppelen.

Met een slimme connector kun je ook je dieptemeter via de Outdoorbox van stroom voorzien.

Pakketvoordeel

Ben jij geïnteresseerd geraakt in één van de Outdoorboxen? Goed nieuws, want je kunt vanaf nu profiteren van pakket kortingen! Het werkt heel eenvoudig:

  1. Kies de Outdoorbox die bij jouw visserij past
  2. Koop je er een acculader bij? Dan profiteer je van 10% korting op de lader
  3. Een extra ANEN stekker, fishfinder connector of ander accessoire nodig? Hierop krijg je zelfs 20% korting!
Ga jij de komende jaren met een Outdoorbox op pad? Profiteer nu van pakketvoordeel!

Ga jij dit najaar en misschien zelfs deze winter volgas karpervissen? Dan is dit het moment om jouw Outdoorbox in huis te halen. Scoor jouw model nu op onze website.

Succes met jouw najaarsvisserij!

Team Rebelcell


Meer weten over de Rebecell Outdoorboxen, accessoires en andere producten? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Op zoek naar reviews? Klik dan HIER om o.a. de reviews van Remy van Os en Pim Grootnibbelink te lezen!


Voetjes omhoog en genieten van gave video’s ⤵️
Session of a lifetime – Op reis met familie Pilaar
Alijn Danau over targetvissen en meer vangen in minder tijd
Keep Seaching met Mark Hofman – Bekijk meer dan 20 afleveringen!

Kennis = macht = meer vangen ⤵️
Zo start je jouw vistrip op een betaalwater
Video: zo knoop je zelf (heel eenvoudig) een chod rig
Maden madness – René Treffers op pad met 25 liter maden

Bekijk ook