ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Tijdmachine: dit zou ik een jonge Michiel Pilaar meegeven…

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Wat als er een tijdmachine zou zijn voor ervaren karpervissers… Een machine die hen terugbrengt naar hun jeugd zodat ze hun jongere IK wat tips, tricks en wijsheden kunnen influisteren..?

Wat als er een tijdmachine zou zijn voor ervaren karpervissers…

In deze eerste aflevering van Tijdmachine schrijft Michiel Pilaar een brief aan zijn jongere ik en daarin bespreekt hij 4 dingen die hij de jeugdige MP op het hart wilt drukken! Let’s go!

MP halverwege de jaren 2000 met een Cassien spiegel uit de Westarm.

Brief aan een 16 jarige Michiel

Beste Michiel,

Het is bijzonder om deze brief aan jou te schrijven. Ik ben inmiddels 36 jaar en na zo’n 28 jaar karpervissen heb ik een mooie reis afgelegd in de hobby waar jij nu ook al zo van geniet. Het zal je waarschijnlijk niets verbazen dat je altijd bent blijven vissen 😉

Als 13 jarig mannetje had ik nog geen blitse spullen.

De maatschappij anno 2021 is totaal anders dan in de tijd dat jij bent opgegroeid. We hebben nu telefoons bij ons, aan de waterkant (echt waar, geen grapje) waarop we het weerbericht kunnen zien én daarnaast helpt het ons met navigeren! Ook is er al een tijdje het internet, daarop hebben we allemaal ons eigen profiel en daarmee volgen karpervissers elkaar, digitaal! Hoe bizar klinkt dat?

Ook is er al een tijdje het internet…

Hoe oldskool is een TomTom inmiddels? Deze foto is uit 2010, kun je nagaan hoe snel tijden veranderen?

Uiteraard is er op het vlak van karpervissen ook veel veranderd. De meest bizarre rigs en technologische snufjes zijn nu doodnormaal geworden. Daarnaast zijn er zelfs karper community’s gekomen waarop online digitale content gedeeld wordt…

Een Turkse beauty, dit voelt inmiddels als héél lang geleden!

In je twintiger jaren ben je veel gaan reizen, zelfs tot in Turkije en Slovenië. Tijdens al die gave sessies heb je veel geleerd en daarom wil ik nu 4 punten met je delen waarop je wel wat wijsheid kunt gebruiken.

1. De formule voor grote karpers = het juiste water + tijd

Ik weet hoe graag je twintig- en dertigponders wilt vangen en soms wegdroomt als je door het magazine Dé Karperwereld bladert. Maar spiegel jezelf niet aan anderen. Grote karpers vangen lukt alleen als ze daadwerkelijk in jouw water rondzwemmen en daarnaast is er nog een belangrijke factor…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1