ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Tips en tricks voor het werpen op grote afstand

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Het vissen op grote afstand kan een hoop voordelen opleveren, zeker op wateren waar het gebruik van een (voer)boot verboden is. Klinkt goed, maar hoe zorg je er nu precies voor dat je op grote afstand kunt vissen? In dit artikel gaan we daar dieper op in!


Het gebruik van (voer) boten is de afgelopen jaren flink toegenomen, waardoor het aantal vissers dat zijn rigs inwerpt sterk afneemt. Eerlijk is eerlijk: het vissen met een (voer)boot levert natuurlijk ook wel het nodige gemak op! Zo heb je bijvoorbeeld meer zekerheid dat je rig goed ligt en is de kans op het in de knoop gooien van je onderlijn klein. Echter is het gebruik van (voer)boten niet overal toegestaan. Op sommige plekken ben je dus nog steeds afhankelijk van je werpkunsten.

Deze op afstand bestuurbare rakkers hebben ook zo hun voordelen!

Werpen is één ding, maar het werpen op grote afstand is een vak apart. Inwerpen op 30 meter afstand gaat de meeste karpervissers goed af, maar wat als de vissen veel verder uit de kant liggen? Hoe pak je het aan als de vissen niet op 30, maar op 80, 90 of zelfs 100 meter uit de kant liggen? Dat gaan we je uitleggen!

Wil jij ook verder kunnen werpen? Lees dan de rest van dit artikel!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook