ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Tips om zwaar bevist water te kraken – René Treffers over lijndruk, aas, locatie en geluid

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Een goed werkende rig, een scherpe haak en een attractief aasje…. Allemaal zaken die helpen om karpers te strikken. Echter, op zeer zwaar beviste (betaal)wateren zijn er nog een aantal aandachtspunten om op te letten. Ervaringsdeskundige René Treffers geeft in dit artikel enkele nuttige tips over o.a. lijndruk, locatie, geluiden en aas!


René aan het woord: Vorige week heb ik mijn wintercampagne afgerond op het betaalwatercomplex Abbey Lakes. Uiteindelijk was het mijn succesvolste winter OOIT en heb ik niet alleen mooie vissen gevangen, maar ook weer veel bijgeleerd. Dat laatste vind ik ook enorm belangrijk: iedere sessie proberen om weer een iets betere visser te worden!

Eén van de grote vissen die René afgelopen winter wist te strikken in Frankrijk.

Iedere sessie proberen om weer een iets betere visser te worden!

Het bevissen van wateren met veel hengeldruk blijf ik leuk vinden en ik doe het inmiddels al jaren met veel plezier. In de tientallen sessies die ik viste op dit type water (zwaar bevist water in Nederland, België, Kroatië en Frankrijk) heb ik een aantal dingen geleerd die ik met jullie wil delen.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1