Topfilmpje: Summer Session in France met Rick & Timon

Favoriet Favoriet
Topfilmpje: Summer Session in France met Rick & Timon

Franse avonturen op openbaar water. In dit filmpje zien we Martin SB consultants Timon van der Put en Rick van Wees op jacht naar bakken uit een helder meer. Prachtige karpers tot 31,5 kg!

Timon van der Put 1

Ieder jaar trekken deze vismaten er samen op uit. Afgelopen zomer was een fraai grindgat hun thuis. Tenminste… voor een aantal nachten. De karpers waren niet massaal ‘los’, maar de exemplaren die op de kant kwamen waren stuk voor stuk plaatjes van vissen.

Timon van der Put 6

Een bak in het net, spanning op de gezichten van Rick en Timon!

Timon van der Put 9

Een buffel van een spiegel voor Timon.

Hét hoogtepunt van de sessie was de vangst van een heuse zestiger voor Rick. Na een heftige drill in het tweede gedeelte van de nacht kon Timon het net steken onder een kanon van een vis. Zowel Rick als Timon waren ‘over the moon’ en de glimlach heeft nog weken op hun gezichten gezeten… Wát een sessie!

Timon van der Put 4

Beter wordt het niet: een Fish of a Lifetime voor Rick!

Timon van der Put 8

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan!

Komende week reizen de mannen wederom af naar Frankrijk. Momenteel laden ze de auto vol met al hun materiaal en een flinke lading Martin SB bollen. Als het net zo’n succes wordt als afgelopen zomer… dan zien jullie dit uiteraard terug bij KWO & Karperfilmpjes.nl

'Free-lining' is de naam van mijn blog en dit hangt nauw samen met mijn visserij. Deze is namelijk gebaseerd op gevoel, barstensvol spanning en met zo min mogelijk ingewikkeldheden. Ik ga mijn eigen weg & I love it!