Topfilmpjes: Najaarsvissen op Lac du Der, ‘Autumn Vibes’ met Vlasveld en meer!

Favoriet Favoriet
Topfilmpjes: Najaarsvissen op Lac du Der, ‘Autumn Vibes’ met Vlasveld en meer!

Het is weer vrijdag: eindelijk weekend! Het najaar is inmiddels weer een aantal weken onderweg en dat betekent dan ook dat de karpers weer druk bezig zijn met het aanleggen van een ‘wintervoorraad’. Plof dus lekker neer op de bank en geniet van een aantal toffe video’s die afgelopen weken op KWO zijn verschenen. Deze week met o.a. een toffe movie van Peter Vlasveld, een kijkje in de visserij van Bas van der Werff en meer!


Must see: Najaarstrip op Lac du Der – Samir & Claire

De Engelse karpervisser Samir Arebi is een geluksvogel. Sinds jaar en dag gaat zijn lieftallige Claire met hem mee op al zijn buitenlandse avonturen. Samen gaan ze door het leven als het karperstel met de bijnaam Carplifer. Het motto van dit door Nash gesponsorde tweetal is eenvoudig: Work Hard, Play Hard… Weken aan een stuk buffelen ze als zelfstandige ondernemers om vervolgens maximaal te gaan vissen.

" Samen gaan ze door het leven als het karperstel met de bijnaam Carplifer. "

Het machtige Lac du Der is al jaren bekend terrein voor de Carplifer’s.

Hierdoor verblijft het duo ieder jaar meerdere weken in het Franse land en met name de grotere wateren hebben hun hart gestolen. Aan het begin van dit najaar gingen Samir en Claire naar het machtige Lac du Der voor een sessie van een korte week. Vissen op ‘Der’ is nooit eenvoudig en je krijgt de karpers nooit in de schoot geworpen. Iets dat deze Engelse avonturiers maar al te goed weten! Hoe deze sessie verliep zien jullie hieronder!

Heb je genoten van deze film? Volg Samir & Claire dan op hun Carplifer Instagram account voor meer toffe pics en video’s.


Autumn Vibes: Videosnack van Peter Vlasveld

Twee maanden terug zette de vrouw van Peter Vlasveld een dropje van een dochtertje op de wereld. De eerste weken was de verliefde Peet niet bij het wiegje weg te slaan, maar inmiddels heeft deze strijder z’n lijnen al een aantal keer nat gemaakt. Een visser blijft immers een visser en te lang thuisblijven zorgt voor een slecht humeur.

" Een visser blijft immers een visser en te lang thuisblijven zorgt voor een slecht humeur! "

Er is altijd drang naar het water, dus afgelopen weken heeft Peter dan ook regelmatig zijn lijnen natgemaakt.

De afgelopen weken heeft hij dan ook enkele nachtjes gevist en zoals altijd stond zijn videocamera te zoemen. Hieronder checken jullie een korte videosnack die hoort bij dit verhaal…


Videoblog van Bas: ‘De Hel van Tatabánya’ – Deel 1

Onze makker Bas van de Werff heeft weer een drukke zomer achter de rug. Nu het najaar weer is begonnen, is het dan ook een perfect moment om terug te blikken op een zeer geslaagde sessie in eigen land die Bas samen met vismaat Niels Bouwer viste. Normaliter bezoeken de boys graag het Franse land, maar dit jaar werd er gekozen voor een grote plas in ons eigen land. Wil je weten hoe dat is bevallen en wat Bas en Niels zoal vingen? Lees dan snel zijn blog, klik hier, en bekijk onderstaande video!


Bonus: Mark Hofman VERSPEELT een MEGA karper voor de camera!

Deze video is een recording van de Facebook Livestream van Michiel Pilaar. Het hoogtepunt (of dieptepunt) uit deze video is (uiteraard) opgenomen in de nieuwe Pilaar & Hofman film genaamd ‘Tour de Carp‘! Bekijk dus snel de video en zie hoe het noodlot toeslaat en MH een BAK verspeelt…

De nieuwe film TOUR DE CARP bevat o.a. runs, drils, humor, kapotte auto’s, voercampagnes, blanks en vegetarisch eten. Dit alles in de welbekende Pilaar & Hofman stijl! 90 minuten kijkplezier check je hierrr: https://karperwereld.nl/pilaar-hofman-tour-de-carp-de-film/


Dit waren ze weer: de leukste karperfilmpjes van afgelopen week! Heb je zelf een mooie video gemaakt of heb je een tip voor ons? Stuur dan een mailtje naar info@karperwereld.nl en wie weet zie jij jouw video terug op KWO!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl