Topfilmpjes: Nederlandse veertigers, Carl and Alex en meer!

Favoriet Favoriet
Topfilmpjes: Nederlandse veertigers, Carl and Alex en meer!

2018 is inmiddels weer enkele weken onderweg en over een paar nachtjes slapen staat de eerste beurs van het jaar weer op de planning: Carp Zwolle. Om de motivatie bij iedereen weer even op te peppen, check je in deze nieuwe Topfilmpjes update weer de beste karperfilmpjes die afgelopen weken op KWO zijn verschenen. Dit keer met o.a. de nieuwe Masterclass van Korda, een aantal bizarre vangsten van Joey Kouwenhoven en meer!

Heb jij jezelf al kunnen belonen met de eerste vangst van 2018? (foto: Oli Davies)


4 Nederlandse veertigers voor Joey Kouwenhoven

Heb je 3,5 minuut? Check dan zeker de nieuwe video van Joey Kouwenhoven! Ondanks een drukke baan en een intensief sociaal leven weet deze Nash consultant ieder jaar weer een serie prachtige karpers te strikken. Afgelopen jaar maakte JK het wel héél bont want alleen in Nederland al wist hij liefst 4 verschillende veertigers te vangen. In onderstaande video neemt Joey ons mee naar al die prachtige exemplaren en reken maar dat je zelf ook gemotiveerd raakt nadat je deze movie hebt bekeken!

Heb je genoten van de movie en ben je benieuwd naar het verhaal achter Joey zijn vangsten? Klik dan HIER om de uitgebreide video update te bekijken!

Als dertienjarig baasje was Joey al zo trots als een pauw op zijn vangsten! Bekijk dan ook snel de update en lees zijn verhaal.


Bekijk de Korda Masterclass 5 nu op KWO!

Korda staat al jaren bekend om de kwalitatief hoogstaande media producties. Het afgelopen jaar hadden de Britse mannen het druk met TV shows, diverse webvideo’s en grote projecten die het komende jaar zullen verschijnen. Eén van deze projecten is de jaarlijkse Masterclass video die zowel online als op DVD verschijnt.

In de nieuwe Masterclass staan weer een…

…tal van handige Tips & Tricks centraal.

Voor de alweer vijfde editie van de welbekende, gratis DVD zijn Danny Fairbrass, Darrell Peck, Tom Dove en Neil Spooner naar een diversiteit aan Engelse wateren afgereisd om Masterclasses te geven over uiteenlopende onderwerpen. Kortom, super leuk en leerzaam! Bekijk de trailer van de film hieronder of klik op onderstaande button en bekijk de volledige Masterclass!

Klik hier om de volledige Masterclass te bekijken


Wintervissen met Carl and Alex in ‘The Farmpond’

Karpervissen in de winter kan een echte ‘challenge’ zijn. Om die reden ruilen de Engelse Carl and Alex tijdens de wintermaanden regelmatig hun karperhengels in voor spinhengels en kunstaas. Dit neemt echter niet weg dat de boys zo nu en dan nog eens een poging wagen om een ijskoude karper te verschalken!

Tijdens de wintermaanden ruilen Carl and Alex hun boilies regelmatig in voor een stuk kunstaas!

In onderstaande video volgen we Alex dan ook tijdens een milde wintersessie op ‘The Farmpond’, een klein, afgesloten water in een gave setting. Alex bevist het water gedurende één nacht, maar al voor het donker liepen er al een paar hengels af, dus dat beloofde wat voor de nacht. Wil je weten hoe dit afliep? Check dan de video!


Autumn Vibes – Karpervissen met Mark Pansar

Na het goed bekeken eerste deel van Mark Pansar z’n videoblog getiteld ‘Silent Thoughts’ is het nu tijd voor het vervolg. Wederom neemt Mark jullie mee naar zijn visserij op het Belgische syndicaatwater ‘De Surf’. Alwaar hij een vergunning had weten te bemachtigen voor een half jaar. Na zijn spectaculaire zomerse vangsten (met o.a. graskarpers tot over de 25 kg) was hij erg nieuwsgierig wat het najaar zou brengen…

" Silent Thoughts "

Eén van de pareltjes die Mark afgelopen najaar wist te strikken.

Pansar viste vrijwel iedere week minimaal 2 nachten en hoe het hem verging zien we in onderstaande video. In ‘Autumn Vibes’ geeft Mark uitleg over zijn aanpak, inzet én over de resultaten. En geloof ons… die waren fabelachtig! Geniet dan ook van wederom een schitterende movie met enkele prachtige Belgische topvissen!


Urban tot Polder, de film – J en R Carpfishing

Timo Mud en Jordy Bregman, de mannen achter J en R Carpfishing, kunnen terugkijken naar een zeer geslaagd 2017. Vanaf het begin van het jaar hebben de mannen gevist op een tal van verschillende wateren in hun omgeving. Vanaf sessie één namen de mannen hun camera mee en dat leidde tot een video van maar liefst één uur en vijfenveertig minuten. Van kanalen tot aan heldere afgravingen; in de video Urban tot Polder komt alles aan bod! Veel kijkplezier!

" Van kanalen tot aan heldere afgravingen… "


Dit waren ze weer: de leukste karperfilmpjes van afgelopen tijd! Heb je zelf een mooie video gemaakt of heb je een tip voor ons? Stuur dan een mailtje naar info@karperwereld.nl en wie weet zie jij jouw video terug op KWO.

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl