ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Topkwaliteit: 8 ‘openbare’ veertigers voor Johnny Haars

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 17 MIN

Kaboemmm! Dit is toch wel één van de meest spectaculaire sessies OOIT gevist op openbaar water. Johnny Haars maakte afgelopen oktober iets heel bijzonders mee op een groot water in het Noorden van Frankrijk. Met 40 karpers, waaronder maar liefst 8 veertigers, kunnen we wel spreken van een session of a lifetime

De grote Franse reservoirs zijn prima geschikt om te bevissen in het najaar.

Johnny bevist het water in kwestie al een aantal jaren en hij had het vermoeden waar hij in het najaar toe zou kunnen slaan. Twee weken trok deze baas ervoor uit en dit keer ging hij helemaal in z’n uppie op avontuur. Dat is toch wel vrij uniek en voordat we dan ook naar de video gaan kijken kunnen jullie eerst kennis maken met Johnny middels een korte Q&A!

Wie is eigenlijk die dikke-bakken-vanger? Maak hieronder kennis met Johnny Haars!

Question & Answer met Johnny

Wie is Johnny Haars, een boer, een stadsmens of iets er tussenin?

Johnny aan het woord: Iets er tussenin zou ik zeggen. Ik ben 24 jaar oud en in woon in een klein dorpje in de buurt van Utrecht. Ik haat de grote stad niet, maar zet mij maar lekker in de natuur, dan voel ik mezelf op m’n best. Oja, het liefst met een setje hengels in de buurt natuurlijk…  😉

Wie zien jou altijd aan grote Franse meren, vis je ook nog in Nederland?

Zeker! Ongeveer een derde van mijn tijd vis ik in Frankrijk en de rest in eigen land. Gemiddeld pak ik ongeveer 90 tot 100 nachtjes per jaar. In eigen land vis ik veel op diepe zandafgravingen, en de laatste jaren echt gericht op bepaalde (grote) vissen. Target vissen zou je dus kunnen zeggen! Op de wateren die ik bevis is vaak al erg druk, dus daar zal ik geen films over maken.

Ook in Nederland weet Johnny regelmatig serieuze units te vangen!

Wanneer ontwikkelde de liefde voor het ‘buitenlandvissen’ zich?

Ik heb lange tijd zoiets gehad van: “waarom moet je naar Frankrijk, als je in Nederland ook zat dikke vissen hebt rondzwemmen?” Maar inmiddels ga ik al een jaar of vijf met regelmaat naar het land van stokbroden en knappe kassameisjes. Middelgrote tot grote stuwmeren zijn bij mij favoriet.

Johnny heeft z’n hart verloren aan de Franse visserij…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook