ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Topsessie Ontrafeld – Bas van Zundert en Wilco Gerrits op jacht in eigen land!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Op sociale media, in magazines en op de diverse karperwerbsites worden bijna dagelijks succesverhalen gedropt. Berichten als “Vier veertigers in een week” of “Eindelijk mijn targetvis in het netje” zijn super tof om te lezen maar zou het niet leuk zijn om te weten HOE deze resultaten tot stand zijn gekomen? 

In de nieuwe Community rubriek ‘Topsessie Ontrafeld’ vragen we vissers naar de gebruikte strategieën, leerpunten en fouten die zijn gemaakt in de aanloop naar (en tijdens) hun successessie. Het lezen over mooie vangsten is immers gaaf, maar er óók wat van leren is natuurlijk helemaal leuk (en nuttig). 

In deze Topsessie Ontrafeld het verhaal achter deze stok en stokoude rijen die Bas & Wilco wisten te strikken op een groot grachtenstelsel in Nederland!

In deze nieuwe editie van ‘Topsessie Ontrafeld’ lezen we het verhaal achter een stok- en stokoude rijenkarper uit eigen land. Bas van Zundert & Wilco Gerrits zouden afreizen naar het Franse land voor het maken van een BTW Revealed, maar Covid-19 gooide roet in het eten. Een nieuw strijdplan werd gemaakt voor het bevissen van een groot grachtenstelsel ergens in Nederland. Lees snel verder voor het hele verhaal!


Op pad in eigen land!

KWO: Bas & Wilco, kunnen jullie eerst vertellen naar welke sessie jullie ons mee terug gaan nemen? Welk watertype, je historie met het water en welke periode van het jaar was het? 

Bas & Wilco: Eind maart van dit jaar zouden we een BTW Revealed maken van Claire’s Lake in het oosten van Frankrijk, maar helaas  gingen de grenzen dicht door Covid-19 en werd onze trip twee weken van tevoren geannuleerd. De voorbereiding was al in volle gang, het voer was besteld, tackleboxen aangevuld en de nodige tassen al ingepakt.  Dikke vette pech dus, maar we laten ons niet kennen en gaan rond de tafel om een aanpak in eigen land te bedenken. We noteren wat wateren, zoeken wat rond en de sessie kan beginnen! 

Op een groot grachtenstelsel moest het gaan gebeuren!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1