ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Topsessie Ontrafeld: creativiteit in het begin van deze eeuw op Orient – Sjef van den Hoven

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Op sociale media, in magazines en op de diverse karperwebsites worden bijna dagelijks succesverhalen gedropt. Berichten als “Vier veertigers in een week” of “Eindelijk mijn targetvis in het netje” zijn super tof om te lezen maar zou het niet leuk zijn om te weten HOE deze resultaten tot stand zijn gekomen?

In de nieuwe Community rubriek ‘Topsessie Ontrafeld’ vragen we vissers naar de gebruikte strategieën, leerpunten en fouten die zijn gemaakt in de aanloop naar (en tijdens) hun successessie. Het lezen over mooie vangsten is immers gaaf, maar er óók wat van leren is natuurlijk helemaal leuk (en nuttig).

Niemand minder dan Sjef van den Hoven in deze nieuwe ‘topsessie ontrafeld’.

In deze nieuwe ‘Topsessie Ontrafeld’ verteld Sjef van den Hoven over een sessie die bijna 20 jaar geleden plaatsvond. Hij neemt ons mee naar het welbekende Forêt d’Orient. Lees snel verder om te weten te komen hoe Sjef een onsuccesvolle sessie wist om te toveren in een hele productieve sessie!


Terug in de tijd

KWO: Kun je eerst vertellen naar welke sessie je ons mee terug gaat nemen? Welk watertype, je historie met het water en welke periode van het jaar was het?

Sjef: Ik neem jullie mee terug in de tijd tot in het prille begin van deze eeuw. De locatie is het bekende Forêt d’Orient, een groot water in de Champagnestreek in Frankrijk waar ik gedurende vele jaren mijn Franse sessies viste. Deze sessie vond plaats in het najaar. Ik neem jullie bewust mee terug in de tijd. Ik wil namelijk graag vertellen hoe, met eenvoudige maar toch goed doordachte improvisatie, een veranderde situatie naar de hand van de visser kan worden aangepast. Dit met als uiteindelijk klinkend resultaat in de vorm van vele karpers.

Ik neem jullie bewust mee terug in de tijd.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook