ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Topsessie Ontrafeld: de jacht op de Belgische zestigponder ‘Play’ – David Wouters

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Op sociale media, in magazines en op de diverse karperwebsites worden bijna dagelijks succesverhalen gedropt. Berichten als “Vier veertigers in een week” of “Eindelijk mijn targetvis in het netje” zijn super tof om te lezen maar zou het niet leuk zijn om te weten HOE deze resultaten tot stand zijn gekomen? 

In de nieuwe Community rubriek ‘Topsessie Ontrafeld’ vragen we vissers naar de gebruikte strategieën, leerpunten en fouten die zijn gemaakt in de aanloop naar (en tijdens) hun successessie. Het lezen over mooie vangsten is immers gaaf, maar er óók wat van leren is natuurlijk helemaal leuk (en nuttig). 

Niemand minder dan de Belgische visser David Wouters trapt deze nieuwe rubriek af.

In de eerste versie van ‘Topsessie Ontrafeld’ verteld David Wouters over een sessie van afgelopen voorjaar. Het plan werd gemaakt om (hopelijk) het net te kunnen schuiven onder een spiegel van het A-team, genaamd ‘Play’. Hoe het David gelukt is om deze ruime zestigponder te vangen lees je in het interview hieronder!


Voorkennis van het water

KWO: David, kun je eerst vertellen naar welke sessie je ons mee terug gaat nemen? Welk watertype, je historie met het water en welke periode van het jaar was het?

David: De reis gaat ditmaal terug naar een klein syndicaat in de Limburgse bossen dat bekend staat om zijn historisch bestand aan oude vissen. Een viertal jaren geleden kon ik een vergunning bemachtigen en viste ik met periodes op de prachtige plas. Het bestand spreekt tot de verbeelding, maar elk jaar waren er wel een aantal karakters die naar de eeuwige jachtvelden vertrokken. Afgelopen voorjaar smeedde ik het plan om hopelijk mijn net te schuiven onder een spiegel van het A-team die me nog ontbrak.

Top-sessie-ontrafeld-David-Wouters-3
David neemt ons mee naar dit prachtige syndicaat water in de Limburgse bossen van België!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook