ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Topsessie Ontrafeld: De magische maand mei – Bart van Bezouw

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Op sociale media, in magazines en op de diverse karperwebsites worden bijna dagelijks succesverhalen gedropt. Berichten als “Vier veertigers in een week” of “Eindelijk mijn targetvis in het netje” zijn super tof om te lezen maar zou het niet leuk zijn om te weten HOE deze resultaten tot stand zijn gekomen? 

In de nieuwe Community rubriek ‘Topsessie Ontrafeld’ vragen we vissers naar de gebruikte strategieën, leerpunten en fouten die zijn gemaakt in de aanloop naar (en tijdens) hun successessie. Het lezen over mooie vangsten is immers gaaf, maar er óók wat van leren is natuurlijk helemaal leuk (en nuttig). 

Bart van Bezouw, onze … visser van ‘Topsessie Ontrafeld’.

In deze editie van ‘Topsessie Ontrafeld’ vertelt Bart van Bezouw over de magische maand mei. Een maand die voor hem DE favoriet is om eropuit te trekken naar Frankrijk! Hij blikt terug op een sessie waar het gemiddelde gewicht maar liefst TWINTIG kilo bedroeg, met een topper van vijfentwintig kilo! Lees hieronder hoe Bart deze vissen wist te vangen.


De maand mei

KWO: Kun je eerst vertellen naar welke sessie je ons mee terug gaat nemen? Welk watertype, je historie met het water en welke periode van het jaar was het?

Bart aan het woord: Ik neem jullie mee naar een onvergetelijke sessie die ik samen met vriend en vismaat Daniël Takken meemaakte in mei 2018. Mei is voor mij elk jaar weer een magische maand en mijn favoriete maand om er op uit te trekken richting Frankrijk. Daar waar april vaak nog wat wisselvallig is met koude nachten merk je dat je in de maand mei al meer constante temperaturen hebt. De kans op een succesvolle sessie neemt daarmee alleen maar toe! We hadden deze sessie vier nachten de tijd. Niet enorm lang, maar genoeg om met een goede voorbereiding en de zintuigen op scherp er een succes van te maken.

Mei is voor mij een magische maand om te vissen.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1