ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Topsessie Ontrafeld: efficiënt vissen op een binnenzee – Joachim Stelma

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Op sociale media, in magazines en op de diverse karperwebsites worden bijna dagelijks succesverhalen gedropt. Berichten als “Vier veertigers in een week” of “Eindelijk mijn targetvis in het netje” zijn super tof om te lezen maar zou het niet leuk zijn om te weten HOE deze resultaten tot stand zijn gekomen?

In de nieuwe Community rubriek ‘Topsessie Ontrafeld’ vragen we vissers naar de gebruikte strategieën, leerpunten en fouten die zijn gemaakt in de aanloop naar hun successessie. Het lezen over mooie vangsten is immers gaaf, maar er óók wat van leren is natuurlijk helemaal leuk (en nuttig).

In deze Topsessie Ontrafeld doet onze eigen Joachim Stelma zijn verhaal!

Niemand minder dan Joachim Stelma is aan het woord in deze nieuwe Topsessie Ontrafeld. Hij neemt ons mee naar een avontuur van bijna zeven jaar geleden, waarbij een mega water van dik 5000 hectare werd bevist. Lees snel verder om erachter te komen waarom deze sessie zo succesvol was!

Scroll ook zeker naar onderen in dit artikel, want Joachim heeft als BONUS een video van zijn topsessie toegevoegd!


Terug in de tijd

KWO: Kun je eerst vertellen naar welke sessie je ons mee terug gaat nemen? Welk watertype, je historie met het water en welke periode van het jaar was het? 

Joachim: We gaan terug naar 2012, maar als het aan mij lag naar nog veel eerder. Helaas komt de hoeveelheid tijd die we hebben nooit ook maar in de buurt van de hoeveelheid wateren die we willen bevissen. Al jaren was ik onder de indruk van de immense natuurlijke meren in zuidwest Frankrijk. De een nog groter dan de ander, 1000, 3000 tot zelfs bijna 6000 hectare aan zoet water. Dát is nog eens een uitdaging!

Dit is nog eens een uitdaging!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1