ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Topsessie Ontrafeld: Het verschil maken op Hombeek – Belgische bakken voor Dries van den Heuvel

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Artikelen, Tactiek

Op sociale media, in magazines en op de diverse karperwebsites worden bijna dagelijks succesverhalen gedropt. Berichten als “Vier veertigers in een week” of “Eindelijk mijn targetvis in het netje” zijn super tof om te lezen maar zou het niet leuk zijn om te weten HOE deze resultaten tot stand zijn gekomen? 

In de nieuwe Community rubriek ‘Topsessie Ontrafeld’ vragen we vissers naar de gebruikte strategieën, leerpunten en fouten die zijn gemaakt in de aanloop naar (en tijdens) hun successessie. Het lezen over mooie vangsten is immers gaaf, maar er óók wat van leren is natuurlijk helemaal leuk (en nuttig). 

In deze “Topsessie Ontrafeld” vertelt Dries van den Heuvel over zijn topvangsten!

In deze nieuwe editie van Topsessie Ontrafeld verteld Dries van den Heuvel hoe hij de topvissen op Hombeek, één van de moeilijkste circuitwateren in België, wist te vangen. Benieuwd hoe hij dit voor elkaar kreeg? Lees dan snel verder!


Voorkennis van het water

KWO: Kun je eerst vertellen naar welke sessie je ons mee terug gaat nemen? Welk watertype, je historie met het water en welke periode van het jaar was het? 

Dries vertelt: Hey KWO’ers ik neem jullie mee naar Hombeek, één van de bekendste en hardste circuitwateren van België. Een zandafgraving van 42 hectare die week in week uit continu bevist word door diverse topvissers van België, Nederland en Engeland.  

Dries neemt ons mee naar een van bekendste circuitwateren van België!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1