ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Topsessie Ontrafeld: De juiste periode op de juiste stek – Dick van Middelaar

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Op sociale media, in magazines en op de diverse karperwebsites worden bijna dagelijks succesverhalen gedropt. Berichten als “Vier veertigers in een week” of “Eindelijk mijn targetvis in het netje” zijn super tof om te lezen maar zou het niet leuk zijn om te weten HOE deze resultaten tot stand zijn gekomen?

In de nieuwe Community rubriek ‘Topsessie Ontrafeld’ vragen we vissers naar de gebruikte strategieën, leerpunten en fouten die zijn gemaakt in de aanloop naar hun successessie. Het lezen over mooie vangsten is immers gaaf, maar er óók wat van leren is natuurlijk helemaal leuk (en nuttig).

In deze Topsessie Ontrafeld doet Dick van Middelaar zijn verhaal uit de doeken!

In deze editie neemt Dick van Middelaar ons mee naar een groot Nederlands water. Hoe hij na jaren ervaring eindelijk de dikkere vissen wist te vangen lees je in deze nieuwe Topsessie Ontrafeld!


Periode en watertype

KWO: Kun je eerst vertellen naar welke periode je ons mee terug gaat nemen? Welk watertype, je historie met het water en welke periode van het jaar was het?

Dick: De periode waar ik over ga schrijven is het voorjaar van 2019. Het water waar ik mijn ziel en zaligheid in stak was een groot Nederlands meer waar ik al meerdere jaren actief ben (en waar ik veel verschillende stekken bevist heb). Een water dat mij uitdaagt en waar ik voorlopig nog niet klaar ben!

Deze Topsessie Ontrafeld speelt zich af op een groot Nederlands water!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1