ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Topsessie Ontrafeld: Nederlandse parels op een voerstek met PVA netjes – Danny de Kruyff

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Op sociale media, in magazines en op de diverse karperwebsites worden bijna dagelijks succesverhalen gedropt. Berichten als “Vier veertigers in een week” of “Eindelijk mijn targetvis in het netje” zijn supertof om te lezen maar zou het niet leuk zijn om te weten HOE deze resultaten tot stand zijn gekomen? 

In de nieuwe Community rubriek ‘Topsessie Ontrafeld’ vragen we vissers naar de gebruikte strategieën, leerpunten en fouten die zijn gemaakt in de aanloop naar (en tijdens) hun successessie. Het lezen over mooie vangsten is immers gaaf, maar er óók wat van leren is natuurlijk helemaal leuk (en nuttig). 

Deze keer is Danny de Kruyff aan het woord in een nieuwe Topsessie Ontrafeld!

In deze editie van ‘Topsessie Ontrafeld’ lezen jullie het verhaal achter een aantal mooie Nederlandse vangsten van Danny de Kruyff. Deze geslepen visser weet hoe hij zwaar beviste wateren moet aanpakken en dit maal deed hij dat door te voeren met PVA zakjes (mesh) gevuld met een aantal boilies. Afwijkend en succesvol! Lees hieronder meer… 


Een nieuw target

KWO: Kun je eerst vertellen naar welke sessie je ons mee terug gaat nemen? Welk watertype, je historie met het water en welke periode van het jaar was het? 

Danny: Het is ergens zo rond april wanneer ik een sessie aan het doen ben op een water waar een target van mij zwemt, een grote schub van rond de 23 kilo. Achter dit boswater ligt nog een tweede water waar ik op de weg terug naar de auto wel eens wat wil rondkijken. Het is hetzelfde type water, alleen met een andere vorm en een totaal onbekend bestand.

Een hele mooie spiegel van water één!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1