ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Topsessie Ontrafeld: Puzzelstukjes op hun plaats – Sjoerd Buijks

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Op sociale media, in magazines en op de diverse karperwebsites worden bijna dagelijks succesverhalen gedropt. Berichten als “Vier veertigers in een week” of “Eindelijk mijn targetvis in het netje” zijn super tof om te lezen maar zou het niet leuk zijn om te weten HOE deze resultaten tot stand zijn gekomen?

In de nieuwe Community rubriek ‘Topsessie Ontrafeld’ vragen we vissers naar de gebruikte strategieën, leerpunten en fouten die zijn gemaakt in de aanloop naar hun successessie. Het lezen over mooie vangsten is immers gaaf, maar er óók wat van leren is natuurlijk helemaal leuk (en nuttig).

Sjoerd Buijks heeft al tientallen publicaties op zijn naam en dit keer is het tijd voor een Topsessie Ontrafeld!

In deze nieuwe ‘Topsessie Ontrafeld’ neemt Sjoerd Buijks ons mee naar een sessie op één van de grootste openbare wateren van Frankrijk. Meermaals keerde hij terug naar dit brute meer en niet zonder succes! De leerpunten uit vorige sessies nam hij mee naar de volgende, waardoor hij meerdere mooie vissen wist te vangen. Benieuwd hoe hij deze topsessie beleefde? Lees dan snel verder!


Voorkennis van het water

KWO: Kun je eerst vertellen naar welke sessie je ons mee terug gaat nemen? Welk watertype, je historie met het water en welke periode van het jaar was het?

Sjoerd: Voor dit verhaal neem ik jullie mee naar een sessie in het voorjaar van 2015. Sinds dat ik goed en wel besef dat ik vis, gaat mijn interesse uit naar groot water. In eerdere verhalen ben ik al verder ingegaan op het ontstaan van de interesses hierin, maar kort gezegd kun je wel zeggen dat groot water me raakt. Of hoe je het beter kunt vertalen: groot water grijpt mij. Zijn het niet de karpers waarvan je niet weet welke en of ze er wel zwemmen. Dan is het wel het altijd bewegende water met wonderschone uitzichten en intrigerende landschappen.

Vissen is avontuur!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook