ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Topsessie Ontrafeld: de vangst van ‘Single Scale’ op De Meeren – Kevin Diederen

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Op sociale media, in magazines en op de diverse karperwebsites worden bijna dagelijks succesverhalen gedropt. Berichten als “Vier veertigers in een week” of “Eindelijk mijn targetvis in het netje” zijn super tof om te lezen maar zou het niet leuk zijn om te weten HOE deze resultaten tot stand zijn gekomen? 

In de nieuwe Community rubriek ‘Topsessie Ontrafeld’ vragen we vissers naar de gebruikte strategieën, leerpunten en fouten die zijn gemaakt in de aanloop naar (en tijdens) hun successessie. Het lezen over mooie vangsten is immers gaaf, maar er óók wat van leren is natuurlijk helemaal leuk (en nuttig). 

Niemand minder dan Kevin Diederen is deze keer aan het woord!

In deze nieuwe ‘Topsessie Ontrafeld’ vertelt Kevin Diederen hoe hij succesvol is geweest op een voor hem nieuw water genaamd ‘De Meeren’. Het vissen op een kraakheldere zandafgraving was compleet nieuw voor hem en in dit interview vertelt Kevin onder andere over zijn leerproces en hoe hij uiteindelijk succesvol wist te vissen op dit water. Benieuwd naar zijn aanpak? Lees dan snel verder…!


Het leren kennen van het water

KWO: Kevin, je neemt ons graag mee naar enkele sessies op ‘De Meeren’. Wanneer heb je hier gevist en wat voor type water is het eigenlijk?

Kevin: De combinatie van plezier hebben in mijn visserij en ook nog eens flink wat dingen leren, hebben ervoor gezorgd dat mijn drie jaar op de Meeren één van de tofste dingen waren die ik heb gedaan. Voordat ik op deze diepe, kraakheldere zandafgraving aan de slag ging, had ik nog niet eerder op dit soort putten gevist. De eerste twee jaar was het voor mij een snel leerproces. Haast elke sessie stak ik nieuwe dingen op. Tijdens mijn derde en uiteindelijk ook laatste jaar op het water kwamen deze zaken samen.

Drie leerzame jaren hebben gezorgd voor een ongelofelijke tijd op de Meeren voor Kevin!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook