ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Topsessie op De Karperhoeve – Dertigers vangen op Timmy’s & Gio’s Lake – Michiel Pilaar

Favoriet Favoriet
Topsessie op De Karperhoeve – Dertigers vangen op Timmy’s & Gio’s Lake – Michiel Pilaar

Jullie hebben vast wel eens gehoord van het Belgische betaalwatercomplex De Karperhoeve. Eigenaar Timmy Matheussen heeft in totaal 6 wateren in beheer en begin mei viste onze eigen Michiel Pilaar een sessie op het grootste water van het complex: Timmy’s Lake. Iets verderop viste Timmy een nachtje op Gio’s Lake en in onderstaande video zien jullie hoe het de mannen verging…

Meer over De Karperhoeve

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de 6 wateren van Timmy; neem dan eens een kijkje op de website van The Carp Specialist. Daar kun je alle informatie vinden en het water uitkiezen dat het beste bij jouw visserij past. Overigens ligt De Karperhoeve in Oosterlo, op nog geen uurtje rijden van Breda.

Gio’s Lake… Een water met een mooie toekomst!

De stek die Pilaar in deze video beviste was stek 6 op Timmy’s Lake en vanaf deze stek kon hij het centrale stuk van het water bevissen. Hij viste met de chod op het wier en met bodemaas op de schone zandplaten. De visserij op Timmy’s Lake is niet voor de absolute beginners: enige ervaring met wiervissen en het gebruik van een boot is handig. Overigens heeft iedere stek (8 in totaal) een eigen boot!

Het bestand op Timmy’s Lake is zeer fraai!
Een dertiger spiegel van Timmy’s Lake die op een schoon plaatje werd gestrikt.

Wil jij dit jaar ook een poging doen om de karpers op Timmy’s Lake te strikken? Wacht dan niet te lang en boek hier een stek. Overigens kun je ter plaatse gebruik maken van sanitair, kun je maaltijden op je stek laten bezorgen én staat de auto gewoon achter je kont!

Nieuw bij De Karperhoeve: Gio’s Lake

In de video hebben jullie het al kunnen zien: sinds dit jaar is er een nieuw water opengesteld voor de karpervisserij: Gio’s Lake. Een rond putje van iets minder dan 1 hectare met een uniek bestand.

Het uitzicht vanuit het 4 persoons chalet… Niet slecht toch?

Van mooi beschubte spiegels tot XXL schubs van over de 20kg grens: je kunt het vangen op Gio’s Lake. Inbegrepen bij de huur van het water is een chalet waar je met maximaal 4 personen in kunt. Ideaal voor een gezinsvakantie!

Een BAK van Gio’s Lake voor onze Belgische makker Timmy!

Voor alle informatie over Gio’s Lake klik je hier. Voor algemene info over The Carp Specialist en alle andere bestemmingen: klik hier! Volg De Karperhoeve op Instagram en als je toch aan het rondsnuffelen bent aldaar: volg ook meteen het Insta account van The Carp Specialist.

Het chalet dat aan Gio’s Lake staat. Eenvoudig, maar reken maar dat het er prima vertoeven is.

Mocht je De Karperhoeve gaan bezoeken: veel succes!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl