Topvideo: A Tale of Passion – Mark Pansar

Favoriet Favoriet
Topvideo: A Tale of Passion – Mark Pansar

‘A Tale of Passion’ is een video waarin Nash baasss Mark Pansar zijn belevingen met jullie deelt op een nieuw syndicaat in België. Gedurende een aantal sessies volgt vaste cameraman Marco Tetteroo hem hierbij. Tijdens zijn visserij pakt Mark het geheel op eigen wijze aan. Deze keer niet nadrukkelijk op zoek naar die ene grote bak, nee dit keer probeert hij zoveel mogelijk karpers te vangen en vooral te genieten.

Eén van de vissen die voorbij komen in deze video!

Zo wil het zijn dat tijdens een gezamenlijke sessie met dochterlief er wel een héle bijzondere vangst werd vastgelegd op de gevoelige plaat. En hoe meer Mark ging voeren, hoe meer vissen er op de kant kwamen. Tegen het eind van het jaar had Mark het zo aan het lopen dat er de ene na de andere bak zijn landingsnet bezocht. Maar of die ene hele grote bak ertussen zat? Tja, dat valt zien in deze nieuwe video A Tale of Passion. Veel kijkplezier!


Wil je meer toffe video’s zien? Surf dan naar het Youtube kanaal van het Nash Benelux Team en check de Instagrampage. Nieuwsgierig naar het vissersleven van Mark? Volg hem dan op Facebook en Insta!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl