ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Topvideo: BANKTIME STORIES #1 – Karpervissen in Nederland

Favoriet Favoriet
Topvideo: BANKTIME STORIES #1 – Karpervissen in Nederland

In deze compleet nieuwe serie karperfilms nemen de mannen achter de merken POLE POSITION, GRADE en SAGA je mee naar de waterkant. Prachtige, spectaculaire en sfeervolle beelden op wisselende locaties en wateren die bol staan van de beleving, actie en uiteraard mooie vissen!

Veelvanger Pieter van de Werfhorst gaat als een raket in deel 1 van Banktime Stories!

In deel 1 gaan Pieter van de Werfhorst, Koen Koops en Saron Debets direct goed uit de startblokken! De mannen gaan de polder in en weten op het juiste moment toe te slaan. De vis zit al tegen de paai aan en dit levert fantastische beelden op, dikke met kuit gevulde dames, paaiende vissen, harde drils en veel kromme hengels. Veel kijkplezier!

Ook deel 2 is inmiddels op camera vastgelegd en speelt zich af op verschillende wateren in en rondom onze hoofdstad. We kunnen nu al verklappen dat dit een bijzondere, maar zeker ook zeer spectaculaire en ramvolle actiefilm wordt! Een klapper van een film!

Ook in deel 2 gaat het aardig los!

Voor meer informatie surf je naar de website, check je de Facebookpage én volg de mannen ook op Instagram!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl