ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Topvideo: Bootvissen op karper met Martijn Nederpel in Nederland

Favoriet Favoriet
Topvideo: Bootvissen op karper met Martijn Nederpel in Nederland

Bootvissen is een manier van karpervissen die steeds populairder wordt. Iemand die al jaren vanuit de boot vist is PB Products teammember Martijn Nederpel. Deze ervaren visser werd een paar weken geleden vergezeld door Peter Vlasveld. Samen visten zij een sessie vanaf Martijn z’n boot op een immens plassengebied in Friesland. Naast gave sfeerbeelden komen er nog diverse praktische tips voorbij en laat Martijn zien welke materialen hij gebruikt.

Martijn is verslaafd aan het bootvissen. Waarom? Dat legt hij uit in onderstaande video.

Benieuwd naar de tactieken van deze botenbaas? Check dan snel de movie die Vlasmeister heeft gemaakt, let’s go!

Meer over bootvissen!

Martijn heeft door de jaren heen al vaker gepubliceerd over het bootvissen. Zo beantwoordde hij ooit 7 prangende vragen over deze tak van karpervissen in dit leerzame artikel op KWO. Wellicht inspireert het jullie om ook eens op Marktplaats te gaan speuren naar een bootje 😉

De karperpopulaties in Friesland worden steeds interessanter. Een superschub als deze rakker vormen de kersen op de taart in de visserij van Martijn.


In de video komen diverse (visveilige) producten van PB Products voorbij. Wil je meer weten over de items van deze Nederlandse endtackle firma? Check dan de website en bekijk ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl