TOPVIDEO: Carplifer x Subsurface op een roadtrip door Frankrijk

Favoriet Favoriet
TOPVIDEO: Carplifer x Subsurface op een roadtrip door Frankrijk

Iemand die ons altijd weet te vermaken met toffe video’s is de Engelse Samir Arebi van Nash. Normaliter jaagt hij samen met zijn vriendin Claire, wellicht ken je haar van Instagram, op de meest gave en grote karpers in het buitenland, maar dit keer ging het anders! Terwijl 2018 op haar einde liep plande Samir nog één trip in en wel met Gaz Fareham, de man achter Subsurface.

#BOYSCOUTBUSINESS … 3 gave wateren worden door Samir en Gaz bezocht tijdens hun sessie!

Het zuidwesten van Frankrijk werd ingevoerd op de navigatie en vol goede moed vertrokken de twee richting het eerste bergmeer. Dat positieve voorgevoel bleek correct, want uiteindelijk vingen de heren een serie prachtige karpers. Uiteraard verliep de sessie niet zonder slag of stoot maar de boys wisten op meerdere wateren (hele) brute karpers te strikken! De afgelopen weken heeft Samir zich opgesloten op zijn zolderkamer om een toffe video in elkaar te draaien. Het resultaat bekijk je hieronder:

Voor meer gave movies van Samir check je het Nash YouTube account en volg hem zeker op Instagram om niets te missen over zijn visserij!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl