TOPVIDEO: #DEDICATED Sessions – deel 2

Favoriet Favoriet
TOPVIDEO: #DEDICATED Sessions – deel 2

In deel 2 van de #DEDICATED Sessions videoserie nemen Mathijs Lourens en Erik Hurxkens jullie mee naar een groot en bekend water in Frankrijk. Omdat de vangsten op het open water uitbleven besloten ze om in de zij-armen van het water hun geluk te gaan beproeven. Dit niet zonder succes. 


Vrienden en collega’s Erik Hurxkens en Mathijs Lourens van het Trakker Team Benelux staan al een paar jaar bekend om hun mooie avonturen. Ook nu zijn ze er weer kort op uitgegaan naar groot water! De sessie begon behoorlijk stroef, omdat de karpers tegen de paai aan of er middenin zaten. Na hard werken werd de vis gevonden onder overhangende struiken en bomen. Dat betekende dus slip vast en bovenop de hengels!

Goed nieuws: de vis werd gevonden!

De eerste vis werd nog verspeeld, maar de volgende dag was het raak. Nog voordat de beetmelder geluid kon maken hing Mathijs al in de hengel en dirigeerde hij de vis naar open water. Al snel bleek het om een grote vis te gaan, die uiteindelijk zelfs het PR van Mathijs deed sneuvelen! We kunnen jullie nog veel meer vertellen, maar zak liever onderuit voor deze toffe video:


De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl