ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

TOPVIDEO: Geluk bij een ongeluk – Bakkensessie met Freek & Marco

Favoriet Favoriet
TOPVIDEO: Geluk bij een ongeluk – Bakkensessie met Freek & Marco

Freek Elbers en Nash cameraman Marco Tetteroo gingen afgelopen voorjaar op pad om een “hit en run” sessie te houden op een aantal kanaaltjes in Frankrijk. De sessie liep iets anders dan gepland, mede dankzij een ‘bedrijfsongevalletje’ bij Freek. Bekijk alles in de film van dik een half uur! 


Marco vertelt: Net voor onze geplande sessie, die behoorlijk actief zou worden, vond onze nationale vrachtwagenchauffeur het nodig om een graafbak van ongeveer 350 kilo aan de kant te zetten. Jullie raden het al dat dit geen goed idee was en Freek wist dit ter lijve te ondervinden doordat hij flink door zijn rug ging en nauwelijks nog mobiel was. Na wat over en weer te hebben geappt, besloten we toch op pad te gaan.

Een sessie loopt af en toe wat anders…

…maar niet perse slechter ;).

Dit deed de rug van Freek wel goed ;).

Na de auto te hebben volgeladen was het tijd om te vertrekken naar het land van, ach je weet wel 😉. Eenmaal aangekomen werden de stekken in een rap temp aangevoerd en besloten we om “instant” een stuk kanaal te bevissen. Tijdens het opbouwen begon Freek steeds moeilijker te lopen en te bewegen. Dit zag er niet goed uit. De volgende ochtend werden we wakker zowel met een blank maar ook met een prachtig zonnetje en Freek had gelukkig minder last van zijn rug. Althans op het eerste gezicht. Nadat de tactieken werden besproken begonnen we met opruimen en al gauw zag ik dat het totaal niet APK ging met onze vriend Freek. Ik vroeg hem of het nog wel ging en het antwoord was zo van: ‘mmm gaat wel.’

Marco met een dikke spiegel.

En nog een droomvis!

Ik vertelde Freek dat het misschien beter was om de sessie af te sluiten en richting huis te gaan want op deze manier was het gewoon weg niet te doen. Freek opperde om misschien de rest van de sessie ergens “statisch” te gaan vissen en vroeg aan mij of ik iets had waar we naar toe konden gaan. Na een telefoontje naar Steve van Crete Lakes konden we daar terecht voor de resterende 48 uur. Na nog 2 uur hebben gereden werden we warm verwelkomt door Lee en Steve, de bailiffs van het complex.

Prachtige schub voor Marco!

Snel werden de stekken verloot en het geluk was weer eens aan mij zijde. Ik koos ervoor om op Lake 2 stek 11 te gaan zitten en Freek op Lake 4 en op stek 31. Wat er toen allemaal gebeurde hadden we zelfs niet in onze stoutste dromen kunnen verwachten. Ik kan jullie nog veel meer vertellen, maar zak liever onderuit en bekijk de film!

Marco Tetteroo


Meer van Nash? Volg ze op Instagram en Facebook.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl