ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[TOPVIDEO] Kanaalbakken vangen met Jelmer Simmes!

Favoriet Favoriet
[TOPVIDEO] Kanaalbakken vangen met Jelmer Simmes!

Jelmer Simmes is de man achter het bekende YouTube-kanaal ‘TwinCarpNL‘. Regelmatig worden er toffe video’s op het account gedropt en ook afgelopen week was het flink raak! Tijdens een voorjaarssessie op stromend water ging het namelijk compleet los. Check de video hieronder!

Het werd een sessie om van te dromen!

Jelmer vertelt over de video: In deze video heb ik een nachtje gefilmd op een lokaal riviertje/kanaaltje waar een hevige stroming stond door de vele regenval. Uiteraard deel ik de nodige tips over het vissen in de stroming en hoe ik mijn voertactiek aanpas op het vroege voorjaar. Je moet de vis immers op gang helpen zodat ze gemakkelijker te prikken zijn!

Jelmers tactiek bleek overduidelijk te werken! In de video legt hij precies uit hoe hij dat voor elkaar wist te krijgen.

Er kwamen tijdens de sessie een aantal bizar mooie vissen voorbij, waaronder een schitterend beschubte spiegel van het oude bestand en een paar mega dikke schubs.

OEF! Zo willen we ze allemaal wel vangen 😉

Video

Genoeg geluld, hoog tijd om de video hieronder te gaan bekijken. Enjoy!


Nooit meer iets missen van TwinCarpNL? Zorg dan dat je je abonneert op het YouTube-kanaal!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl