TOPVIDEO: Karpervissen in de USA met Carl & Alex

Favoriet Favoriet
TOPVIDEO: Karpervissen in de USA met Carl & Alex

Bij karpervissen in het buitenland denk je misschien niet meteen aan een sessie in de Verenigde Staten. Onze Britse vrienden Carl & Alex besloten echter de stoute schoenen aan te trekken en vlogen richting Tennessee. Check hier de vette film die ze van hun sessie maakten.


Karpervissen is voor Carl & Alex een groot avontuur, en dus zochten zij een nieuwe uitdaging die niet bepaald naast de deur lag. Bestemming was het gigantische Dale Hollow Reservoir dat op de grens van Tennessee en Kentucky ligt. Je leest het goed, in de Verenigde Staten inderdaad!

Het glasheldere stuwmeer van duizenden hectaren bevat schitterende schub- spiegel- en volschubkarpers. Zou het de mannen gelukt zijn om deze te strikken? Check snel de film van bijna een uur!


Carl & Alex zijn al eerder in de VS geweest, de video van die sessie bekijk je hier. Volg ze ook op FacebookInstagram en YouTube. Hier komen dagelijks prachtige foto’s en video’s voorbij die een kijkje geven in de visserij van deze sympathieke gasten. 

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl